fbpx Sykepleier i traineestilling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier i traineestilling

Har du lyst til å jobbe som trainee i Barne- og ungdomsklinikken?
 
Oslo Universitetssykehus har i fremtiden et stort behov for dyktige og engasjerte sykepleiere med særlig interesse for å jobbe med syke barn og unge og deres pårørende. Hensikten med traineeprogrammet er å gi deg en grundig teoretisk innføring i pediatriske fagfeltet parallelt med praktisk opplæring i klinikk. 
 
Traineestillingen er tilknyttet Barnemottak og infeksjon, 85% vikariat med mulighet for forlengelse. Barnemottak har ansvar for mottak, behandling og observasjon av barn i aldersgruppen 0-18 år. Enkelte av disse barna er akutt, kritisk syke. Som sykepleier må man ha handlingsberedskap og kunnskap for å ivareta ta disse barna og deres familie.

Infeksjonsposten har 12 isolat, og har ansvar for barn i alder 0 - 18 år. Enheten har også landsfunksjon for barn med cystisk fibrose, ellers hele spekteret av generell pediatri. Enhetene har fagutviklingssykepleier og praksisveileder. 
 
Traineeprogrammet er et systematisk opplæringsprogram som er spesielt egnet for sykepleiere med sykehuserfaring og helst med erfaring fra arbeid med barn, og ca 20% dedikeres til opplæringsprogrammet som varer ca 5 måneder. Programmet er utarbeidet av erfarne fagsykepleiere. Dette gjennomføres i form av klasseromsundervisning med fokus på basiskunnskaper i generell sykepleie til barn, individuell veiledning av egen kontaktsykepleier i hele traineeperioden, samt sykepleiefaglig veiledning i grupper.

Traineeprogrammet rekrutterer sykepleiere fra de ulike sengepostene for barn etter nyfødtperioden i Barne- og ungdomsklinikken.
Dersom du har ønske om å spesialisere deg innen pediatri, er dette et godt utgangspunkt for videreutvikling innen faget.

Arbeidsoppgaver

 • Sykepleie til barn og unge på sykehus

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som sykepleier
 • Erfaring fra sykehus
 • Ønskelig med erfaring i arbeid med barn 

Personlige egenskaper

Ansvarsbevisst:

 •  Evne til å arbeide selvstendig og strukturert
 • Evne til å arbeide i tverrfaglige team
 • Gode kommunikasjons- og samhandlingsferdigheter
 • Åpen for nye utfordringer og endringsvilje
 • Evne til å takle stress og hektiske situasjoner når det er nødvendig 

Vi tilbyr

 • En unik mulighet til å få erfaring fra spesialiserte seksjoner
 • Stilling ved en av Barne- og ungdomsklinikkens avdelinger
 • Lønn etter avtale
 •  Systamatisk fagutvikling gjennom traineeprogrammet med fadderordning/kontaktsykepleier i hele tranieeperioden
 • Utfordrende og variert arbeid
 • Medlemskap i pensjonsordning, 2% pensjonstrekk, gruppe- og ulykkesforsikring samt firtidsulykkeforsikring.  

Har du spørsmål om traineeprogrammet, ta gjerne kontakt med helsefaglig rådgiver Tone Mjanger. 

Kontaktinformasjon

Tone Mjanger
Helsefaglig rådgiver
23073193
tmjanger@ous-hf.no

Kristian Kjærnes
Seksjonsleder
41933339
krkjae@ous-hf.no
 

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.