fbpx Fakta om NSFs medlemmer Hopp til hovedinnhold
Fakta om NSFs medlemmer

Hvilken av NSFs faggrupper er størst?

Bildet viser en sykepleier som går i en korridor.

Norsk Sykepleierforbund har 118 846 medlemmer – 10 726 menn og 108 120 kvinner. Lurer du på hvor mange som meldte seg ut i fjor, eller hvor mange medlemmer de forskjellige faggruppene har? Svarene får du her.

Per 1. januar 2020 kunne NSF skilte med 118 846 medlemmer. Det er en økning på litt over 3000 medlemmer fra 1. januar 2019. Men selv om medlemstallene øker, er det også noen som velger å melde seg ut av forbundet. I året som gikk, var det litt over 4000 medlemmer som valgte å melde seg ut.

I tabellen under kan du se de vanligste årsakene til utmelding. (Teksten fortsetter under tabellen)

Godt over 26 000 sykepleiere er medlem i en av NSFs faggrupper. Den største faggruppen er per i dag helsesykepleierne, med over 4000 medlemmer. (Teksten fortsetter under tabellen.)

Over 13 000 sykepleierstudenter er medlemmer i NSF Student. I tabellen under kan du se hvor mange medlemmer NSF Student har ved de ulike studiestedene. (Teksten fortsetter under tabellen)

Over 38 000 av NSFs medlemmer jobber i spesialisthelsetjenesten. Resten av medlemmene jobber i hovedsak i kommunehelsetjenesten, det private og i undervisningssektoren. I tabellen under kan du se hvor mange medlemmer NSF har ved hvert helseforetak.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse