fbpx Sykepleien presenterer: Den Store Spørsmålsjakten Hopp til hovedinnhold

Sykepleien presenterer: Den Store Spørsmålsjakten














Spørsmålene er funnet!

Den Store Spørsmålsjakten er nå avsluttet – og vi takker alle brukere av sykepleien.no for ivrig deltakelse. I løpet av konkurranseperioden mottok vi over 1100 besvarelser fra spørsmålsjaktende sykepleiere, og fem av disse gikk av med seieren i hver sin uke og mottok dermed en bærbar PC til 15.000 kroner. Vi gratulerer!

Les vinnernes reaksjoner nedenfor – og gjør deg samtidig klar til en ny, stor og spennende konkurranse med utrolige premier på sykepleien.no kort tid etter sommerferien!

Hva var Den Store Spørsmålsjakten?

I forbindelse med lanseringen av våre nye nettsider, arrangerte vi konkurransen Den Store Spørsmålsjakten, hvor man hadde mulighet til å vinne en bærbar PC hver uke i fem uker! Konkurransen var enkel og handlet rett og slett om å finne 3 spørsmål som vi hadde skjult i en av våre nylige artikler på sykepleien.no. Spørsmål var: Hvem har et blikk for det usynlige?

 

5 uker – 5 bærbare PC-er!

Konkurransen startet mandag 4. mai, hvor 3 skjulte spørsmål lå klare til å bli funnet og besvart. Hver mandag kl. 12.00 ble det lagt nye 3 spørsmål ut, og slik fortsatte konkurransen i totalt 5 uker. Vinner ble trukket hver uke og ble kontaktet direkte av Sykepleien.


Hvordan deltok man?

De tre spørsmålene lå samlet, og var skjult. De ble synlige idet man førte PC-musen over dem («mouse-over-effekt»). Når man hadde funnet spørsmålene, klikket man bare på dem – og fikk da presentert spørsmålene i et nytt vindu, hvor man krysset av riktig svaralternativ og fylte inn sitt navn og medlems-nummer.


Ledetråder

Ledetråd uke 23: Alternativt lokkemiddel

Ledetråd uke 22: Smittebærende talerør

Ledetråd uke 21: Gode ideer til utlandet

Ledetråd uke 20: Upyntet i hverdagen

Ledetråd uke 19: Mangel på kunnskap

 

Vinnere i Den Store Spørsmålsjakten sier:


«Tusen takk for den fine PC'en jeg vant:) Ble utrolig glad for den!
Jeg og mannen min har snakket om at vi skulle hatt en bærbar PC, men det er jo ikke noe man sånn uten videre har råd til å kjøpe seg. Så da jeg vant denne, var det jo helt supert!»
Vinner nr 1 (uke 19), Trine Nordmark Jensen

«Tusen takk for den flotte premien! Trodde nesten ikke mine egne ører da beskjeden kom fra Sykepleien. Har lenge hatt planer om å kjøpe en bærbar da den gamle hadde takket for seg, men fant ikke plass for det på budsjettet. Det passet så utrolig bra å få denne telefonen!
Allerede onsdag ble pc-en levert på døra av Posten. Jeg blir av mange beskyldt for å være godt over middels interessert i pc og datautstyr, og spenningen var stor da jeg pakket ut. Overraskelse nr. 2. Må si dere har plukket ut virkelig fine premier. Topp spesifikasjoner på det tekniske og i tillegg masse fin programvare og en praktisk veske. Jeg er virkelig fornøyd og glad for denne. Og at den skal brukes er det ingen tvil om. Aldri før har jeg vel heller oppdaget og lest så mange artikler i bladet, så kampanjen virker den.»
Vinner nr 2 (uke 20), Reidulf Istad

Hjertelig takk for en flott PC! Jeg har fulgt med og svart på spørsmål i Sykepleien, men det var aldri i mine tanker at jeg skulle vinne. Det ble derfor julaften og 17. mai samtidig da telefonen kom for noen dager siden. Og i går kom PCen! Kjempeflott, tusen takk! Jeg holder nettopp på med datakurs i regi av Helse Nordmøre og Romsdal, og vår stasjonære PC er mye opptatt på ettermiddag, så dette var midt i blinken. Her i husstanden har vi også snakket om at vår neste PC skulle være bærbar,og nå ble den jo det, og i tillegg helt gratis :-) Den er allerede tatt i bruk, og jeg kan si med sikkerhet at den vil bli til stor nytte i tida som kommer.
Vinner nr 3 (uke 21): Magnhild Kummervold

Tusen takk for den flotte PC`n, fikk den allerede på onsdag:)
Ble ganske så overrasket da det kom tlf fra sykepleien om at jeg hadde vunnet PC, jeg pleier aldri å vinne!! Har fra før en stasjonær data som vi lenge har ønsket å bytte ut til en bærbar, men synes ikke vi har hatt muligheten til det. Så dette kunne ikke passet bedre!!
Så nok engang, tusen tusen takk:)
Vinner nr 4 (uke 22): Aina Øverby

Tusen takk for den fine pc-en! Den var som sendt fra himmelen. Jeg har vært medlem av Norsk Sykepleierforbund i 33 år. For tiden er jeg satt ut av min leddgikt som jeg har hatt i 25 år. Kanskje dette er sparket som skal til for at jeg får ned på papiret mine opplevelser som sykepleier/intensivsykepleier og som pasient. 
Vinner nr 5 (uke 23): Gunn Hanssen Høibraaten


 

 

 

 

 

Vi gratulerer 5 glade vinnere med ny bærbar PC til 15.000 kroner!

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse