fbpx Nye muligheter for interessante jobber i en utfordrende tid! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Nye muligheter for interessante jobber i en utfordrende tid!

Nye muligheter for interessante jobber i helse og omsorg i en utfordrende tid!

Ecura er et av Norges største private helseforetak og har en ekstra viktig rolle i disse dager. Våre 1 300 ansatte jobber hver dag utrettelig med å levere viktige samfunnskritiske oppgaver. Våre virksomheter får stadig spørsmål fra oppdragsgivere om nye prosjekter. Til disse trenger vi flere medarbeidere ved våre ulike lokasjoner; både fast ansatte og tilkallingsvikar – med og uten helsefaglig bakgrunn

Trykk på "søk" for å komme til vår hjemmeside og lese om de ledige stillingene.

Bo og habilitering

Våre virksomheter innen Bo og habilitering trenger både fast ansatte og tilkallingsvikarer. Vi søker personell med, og personell uten, formell helsefaglig kompetanse.

Sykepleiere og helsefagarbeidere

Vi har ledige vikaroppdrag for sykepleiere, helsefagarbeidere, assistenter og lege- og sykepleierstudenter i hele landet gjennom vår virksomhet Ecura Care. Oppdragene er hovedsakelig på sykehjem og i hjemmetjenesten, men det er også oppdrag på legevakt, sykehus og i boliger for spesielt trengende pasienter.

Hjemmetjenester

Til vår virksomhet for hjemmetjenester i Oslo og omegn trenger vi personell med helsefaglig bakgrunn.

Assistent i en BPA-ordning

Her er det ingen krav til helsefaglig bakgrunn. Ecura er godkjent leverandør i BPA-ordninger i mange av landets kommuner. Vi trenger flere assistenter.

Ecura er et av Norges største private helseforetak og har en viktig rolle i denne utfordrende tiden. Våre 1 300 ansatte jobber hver dag utrettelig med å levere viktige samfunnskritiske oppgaver. Våre virksomheter får stadig spørsmål fra oppdragsgivere om nye prosjekter. Til disse trenger vi flere folk ved våre ulike lokasjoner: både fast ansatte og tilkallingsvikar.