fbpx Vi trenger flere sykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi trenger flere sykepleiere

Vi søker initiativrike lagspillere til teamet vårt på Capralhaugen omsorgsbolig. 4 stillinger i 2-delt turnus dag/aften, og hver 3.helg.

Ønsker du å ta økt ansvar for et eget fagområde, og være enten hygiene- og smittevernkontakt, ernæringskontakt, dokumentasjonsansvarlig, såransvarlig eller etikkveileder? Vi mener dedikerte fagpersoner gir økt kompetanse for alle, og dermed høyere kvalitet på jobben vi gjør; til det beste for brukerne. Vi samarbeider også med øvrige kommunehelsetjenester og sykehus når det kommer til å utvikle vår kompetanse ytterligere. Har du i tillegg lyst på en litt mer variert hverdag enn mange andre sykepleiere?

Våre brukere har både somatiske og psykiske utfordringer, der noen lider av demens mens andre har rusbakgrunn. I tillegg har vi ALS-pasienter. Forskjellen i alder på den yngste og eldste er dessuten hele 50 år, som gir vidt forskjellige utfordringer gjennom arbeidshverdagen.

Capralhaugen omsorgsbolig består av to avdelinger med henholdsvis 43 og 34 leiligheter, og vi bistår med hjemmehjelps- og helsetjenester til de som bor her.

Hos oss vil du få 35 gode kolleger som i sum er en herlig variert gjeng. Her har vi en som er slangeoppdretter på si, flerfoldige som strikker, én som har en tredjeplass fra et maraton i Marokko, én som har sunget på Nobels Fredsprisutdeling i Oslo Rådhus, en hel gjeng som liker Grey’s Anatomy og andre som foretrekker Breaking Bad. Forresten, om du kan lære oss å danse er det supert, vi er flere som ønsker å  danse mer.

Startdato: 01.10.2020

Arbeidsoppgaver 
Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å bidra til å sikre forsvarlig pleie- og omsorgstjenester på vår avdeling 1. Du vil videre tilrettelegge og koordinere tjenesten sammen med brukerne, og sikre at brukermedvirkningen ivaretas. Dette gjøres i samarbeid med vårt tverrfaglige team bestående av fastleger, pårørende og andre kommunale instanser.

Høres dette interessant ut? Da kan du enten søke på stillingen eller så er det bare å ta kontakt med meg, Nina Gustad, direkte på 482 57 896 for en prat. Vi vurderer alle søkere fortløpende.

Kvalifikasjoner
  • Bachelor sykepleie med norsk HPR nr.
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig (minimum bestått norskprøve C1)
  • Har du i tillegg god forståelse for relevant IT verktøy og noe erfaring fra sykepleier yrket hører vi gjerne fra deg.
Personlige egenskaper

Vi søker initiativrike lagspillere til teamet vårt. Om du kjenner deg igjen, er selvstendig og har et godt overblikk i rollen som hjemmesykepleier er det midt i blinken. I tillegg håper vi du er flink til å kommunisere, samt prioritere og har evnen til å planlegge og gjennomføre.

Vi tilbyr
  • Foruten faglig ansvar, stor variasjon og en herlig gjeng får du følgende i denne jobben: 
  • Gode utviklingsmuligheter der vi kan tilby kompetanseutviklingsstipend
  • Offentlig tjenestepensjonsordning
  • Tilgang til hytter og ferieleiligheter i både inn- og utland
  • Tilrettelagt turnus. Er du midt i småbarns-fasen kan vi tilrettelegge arbeidstiden slik at logistikken på hjemmebanen går smidigere.

Gyldig politiattest iht. helse og omsorgstjenesteloven § 5-4 må fremlegges før tiltredelse.

Sammen skaper vi et godt og klimaklokt samfunn for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).

Før ansettelse i Bærum kommune skal identitet dokumenteres og oppholdstillatelse være gyldig.