fbpx Operasjonssykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Operasjonssykepleier

Er du engasjert operasjonssykepleier som er på utkikk etter en spennende jobb innen ortopedi? Da er dette arbeidsplassen for deg.

 Avdelingen har regionansvar for ortopedi og håndkirurgi i Helse Sør-Øst. I tillegg har vi landsfunksjon for replantasjonskirurgi, plexuskirurg, samt ryggkirurgi for voksne, barn og ungdom. Vi behandler også nevro-ortopediske tilstander, klumpfot hos barn, hofteproblematikk og medfødte misdannelser. Avdelingen har status som nasjonalt kompetansesenter for dysmeli hos barn og ungdom.

Avdelingen ligger under Ortopedisk klinikk ved OUS-HF, Rikshospitalet. Vi disponerer fem operasjonsstuer og en skiftestue. Operasjonsseksjonen har et aktiv og positivt miljø, med dyktige og hyggelige medarbeidere. Vi har også fagutviklingssykepleier med jevnlig undervisning og miniseminarer. Vår ambisjon er å ligge langt fremme faglig, innenfor utfordrende og høyspesialisert ortopedi.

Arbeidsoppgaver
 • Utøvelse av operasjonssykepleierfunksjoner
 • Varierte arbeidsoppgaver 
 • Studentansvar 
Kvalifikasjoner
 • Gjennomført operasjonssykepleierutdanning 
 • Kompetanse og erfaring innen ortopedi
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • God IT-kompetanse  
Personlige egenskaper
 • Faglig engasjement og dyktighet
 • Strukturert med gode samarbeidsevner
 • Personlig egnethet 
Vi tilbyr
 • Lønn etter kvalifikasjoner
 • Utfordrende og variert arbeid
 • Dagstilling med mulighet for turnus etter hvert
 • Opplæring
 • Pensjonsordning
 • Gruppe- og ulykkesforsikring 

Kontaktinformasjon
Heidi Garberg
Seksjonsleder
92206235

Arbeidssted
Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo
Norge

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.