fbpx Assisterende enhetsleder - Føde-/barsel | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Assisterende enhetsleder - Føde-/barsel

Vår flotte seksjon trenger ny assisterende enhetsleder. Vi har en kombinert seksjon med 4 fødestuer, barsel, barselhotell og poliklinikker. Enheten har egen fag- og forskningsjordmor, enhetsleder, assisterende enhetsleder og lederstøttekonsulent som ledes av seksjonsleder.

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven til assisterende enhetsleder er koordinering av den daglige driften av føde- og barselseksjonen sammen med enhetsleder, samt vakter i avdelingen. Assisterende enhetsleder jobbet tett i team med seksjonsleder, enhetsleder, fag- og forskningsjordmor og lederstøttekonsulent.  

Kvalifikasjoner
 • Offentlig godkjent jordmor
 • Lederutdanning ønskelig
 • Ledererfaring  ønskelig
 • Erfaring med å jobbe med personaladministrative system og arbeidstidsplanlegging er ønskelig.

I vårt lederteam trenger vi en kollega som er fleksibel, innovativ og har gode samarbeidsevner. Vår oppgave sammen er å fremme det beste i medarbeiderne og legge UNN sine verdier til grunn for å gi et best mulig tilbud til våre brukere.  

Personlige egenskaper

Som leder i UNN skal vi jobbe kunnskapsbasert med ledelse og oppfylle nasjonale lederkrav for helsetjenesten ved å være

 • ansvarlig
 • handlekraftig
 • endringsvilling
 • kommuniserende
 • inspirerende 
 • helhetstenkende 
Vi tilbyr
 • En spennende og variert arbeidshverdag sammen med hyggelige medarbeidere
 • UNN har eget lederutviklingsprogram.
 • Lønn etter kvalifikasjoner og gjeldende overenskomster  

Arbeidssted
Hansine Hansens veg 67, 9019 Tromsø
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Anita Linnerud-Vågeng

Seksjonsleder
77628151
anita.linnerud-vageng@unn.no

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-e