fbpx Er du vår neste rehabiliteringssykepleier? | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Er du vår neste rehabiliteringssykepleier?

 

Sunnaas sykehus HF er ett av elleve helseforetak i Helse Sør-Øst. Vi tilbyr høyspesialisert rehabilitering til mennesker som har mistet eller fått svekket funksjonsnivå etter alvorlig skade eller sykdom. Vår oppgave er å bidra til en rehabiliteringsprosess der pasienten selv opplever mestring og har oppnådd et fundament for veien videre i livet.

Arbeidet er preget av profesjonalitet, engasjement og glede som er våre verdier. Dette vil vi at du skal være med på!

Vi har nå ledig flere sykepleierstillinger: faste stillinger, vikariater og sommervikariater. På flere av stillingene ønsker vi også nyutdannede til å søke. 

Som ansatt på Sunnaas sykehus får du jobbe i et tverrfaglig fagmiljø med en varierende hverdag. Et omfattende introduksjonsprogram setter deg inn i din nye rolle på en profesjonell og trygg måte. I sykehuset vil du få utfordringer som du kan vokse og utvikle deg i.