fbpx Intensivsykepleiere - svært gode betingelser | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Intensivsykepleiere - svært gode betingelser

Hammerfest sykehus har mangel på personell i sommer og behov for bistand. Vi søker i den sammenheng etter intensivsykepleiere.

Vi tilbyr ekstra tilskudd på kr. 20.000,- for intensivsykepleiere som kan jobbe 1 måned, tilskudd på kr. 30.000 for 2 måneder og kr. 35.000 for 3 måneder; i tillegg til ordinær lønn.

Ønsker du en sommerjobb, eller et lengre engasjement? Her kan du selv bestemme arbeidslengden ut i fra hva som passer deg. Kan du kun jobbe noen uker? Da tilbyr vi kr. 4000 per uke du jobber hos oss. 

Vi ordner alt med reise og bolig, du trenger kun å pakke kofferten!

Grip sjansen nå - du har mulighet til å nyte sommeren lengst nord. Betingelsene gjelder mellom 01.07.21-30.09.2021.

Vi tilbyr også fri trening, turkort og mulighet for lån av bil på fritiden enkelte dager. 

Bo gratis og opplev Finnmark i kombinasjon med sykehusjobb!

Intensivavdelingen ved Hammerfest sykehus er en avdeling som har pasientkategoriene: kirurgiske oppvåkningspasienter, medisinske overvåkningspasienter og medisinske og kirurgiske intensivpasienter. Vikarene må være intensivsykepleiere og ha erfaring med medisinskteknisk utstyr som brukes til intensivpasienten.

På intensivavdelingen er vi en del av akuttberedskapen på sykehuset. Vi inngår i traumeteam, syke-barn team og stansteam. Vi deltar også på trombolysealarm. Derfor må vikarene ha AHLR sertifisering, og det er ønskelig med erfaring/opplæring i traumemottak. 

Brenner du for faget, men ønsker samtidig å oppleve noe nytt? Vi har lyse netter (og dager), stor boltreplass rundt oss og fantastiske friluftsmuligheter. Her kan du få en aktiv fritid, eller rett og slett bare nyte opplevelsen av midnattssol.

Tiltredelse snarest. Ansettelser gjøres fortløpende.

Arbeidsoppgaver
 • Behandle pasienter
 • Samarbeide tverrfaglig med andre enheter
 • Følge opp administrative oppgaver
 • Sørge for at pasienter og pårørende får best mulig behandling og oppfølging under oppholdet
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Videreutdanning innen intensivsykepleie
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur
 • Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden
Personlige egenskaper
 • Det viktigste er at du ønsker å bidra med din kompetanse og er villig til å ta ansvar
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Fleksibel og tilpasningsdyktig
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Vi tilbyr
 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø
 • Fri bolig
 • Dekning av reiseutgifter
 • Ekstra lønnstilskudd avhengig av lengden på vikariatet. 
 • Midnattssol og spennende natur
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster

Generell informasjon
Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju.

For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest. Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.  

Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Finnmarkssykehuset er i utvikling.

Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes. 

Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.

Arbeidssted
Sykehusveien 35, 9600 Hammerfest, Norge

 Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Gunn Hågensen
Klinikkrådgiver
92096876
Gunn.Hagensen@finnmarkssykehuset.no

Tonje Havngjerde Andersen
Enhetsleder
99164486
Tonje.Havngjerde.Andersen@finnmarkssykehuset.no

Trine Strand Pedersen
Ass.enhetsleder
41305519
Trine.Strand.Pedersen@finnmarkssykehuset.no

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, klinikk Alta og Sàmi klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger klinikk Prehospitale tjenester for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark.

Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor. Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Det er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her.