fbpx Seksjonsleder UNN Tromsø | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Seksjonsleder UNN Tromsø

Akuttmottaket i Tromsø er èn av fem seksjoner i Akuttmottak- og observasjonspostavdelingen. Avdelingen er plassert i Akuttmedisinsk klinikk, som ellers består av Ambulanseavdelingen, Luftambulanseavdelingen, AMK samt Longyearbyen sykehus.

Vår engasjerte og dyktige seksjonsleder gjennom de siste 5 år har valgt å gå til nye lederutfordringer utenfor UNN, og vi søker nå hennes erstatter.

Seksjonsleder er ansvarlig for utvikling og drift av Akuttmottaket, og jobber tett med assisterende seksjonsleder og fagutviklingssykepleier. I hverdagen er det tett samarbeid med Observasjonsposten når det gjelder kalenderplan og dag-til-dag-styring av personell, samt rotasjon av personell mellom Akuttmottaket og Observasjonsposten. Akuttmottaket har også personell som roterer mot AMK.

Akuttmottaket har 28 stillingshjemler, og tar imot øyeblikkelig-hjelp-pasienter til alle fagområder i sykehuset, med noen unntak. På kveldene og nettene tar vi også hånd om polikliniske pasienter. Årlig mottas totalt ca. 15000 pasienter.

Akuttmottaket har vært, og er i en krevende tid, der covid-pandemien tar mye av fokuset. Til tross for stort press er vi en gjeng som holder humøret oppe, holder høyt faglig fokus, bryr oss om hverandre og trives godt sammen. Vi tilbyr et spennende fagmiljø og et godt arbeidsmiljø. 
Personalgruppen vår er trent i å håndtere et vidt spekter av pasientforløp, deriblant mottak av traumepasienter, medisinsk og kirurgisk ustabile pasienter i tillegg til de øvrige pasientgruppene. Et mål for seksjonen er at vi skal ha kompetente medarbeidere som trives.

I Tromsø kan man boltre seg i skog og fjell sommer og vinter – i midnattssol eller nordlys. Det er godt tilrettelagte lysløyper i flere av bydelene, i tillegg til majestetiske fjelltopper i kun kort avstand fra sentrum. Godt miljø for padling, klatring, randonné, jakt og fiske. I tillegg har byen et bredt kulturtilbud med konserter, utstillinger m.m.

Arbeidsoppgaver
  • Seksjonsleder er ansvarlig for drift av Akuttmottaket og rapporterer til avdelingsleder. Som seksjonsleder har du personal-, fag og budsjettansvar. Seksjonsleder er en del av avdelingens lederteam med faste møtepunkter.
  • Det er tett samarbeid med observasjonsposten når det gjelder kalenderplan og dag-til-dag-styring av personell, samt rotasjon av personell mellom Akuttmottaket og Observasjonsposten. Akuttmottaket har også personell som roterer mellom AMK og akuttmottaket.
Kvalifikasjoner
  • Offentlig godkjent sykepleier
  • Lederutdanning eller ledererfaring
  • Erfaring fra akuttmottak eller observasjonspost vil være en fordel
  • Erfaring med personaladministrative systemer samt arbeidstidsplanlegging/turnus/kalenderplan

Vaksinestatus for covid-19 vil etterspørres dersom det er nødvendig for å utføre de arbeidsoppgaver som knytter seg til stillingen. Arbeidssøker har ikke plikt til å oppgi sin vaksinasjonsstatus, men uten denne informasjon kan arbeidssøker være diskvalifisert til stillingen.

Personlige egenskaper

Som medlem av vårt lederteam må du være en kollega som er fleksibel, innovativ og ha gode samarbeidsevner. Det forventes at du som leder viser godt medarbeiderskap og er en god rollemodell. Det er nødvendig å forstå helheten i helsetjenesten, ha styrke til å ta beslutninger, samt å ta ansvar for resultat. Vår oppgave i lederteamet er å fremme det beste i våre medarbeidere og legge UNN sine verdier til grunn for å gi et best mulig tilbud til pasientene.

Vi tilbyr
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster og avtaler

Arbeidssted
Hansine Hansens veg 67, 9019 Tromsø, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Lars Røslie
Avdelingsleder
97985578

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vi er universitets- og regionsykehuset for hele Nord-Norge, og vår visjon «Med pasienten – for pasienten» gjenspeiler at vi i UNN skal spille på lag med pasientene.

De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN jobber etter verdiene kvalitet, trygghet, respekt og lagspill. Sistnevnte fremhever viktigheten av godt samspill internt, og ha et nært og godt samarbeid med kommunehelsetjeneste, UiT Norges arktiske universitet, Helse Nord RHF og andre helseforetak i regionen. Les mer om oss på unn.no.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.

Annonse
Annonse