fbpx 100% stilling som sykepleier ved Sjømannshjemmet | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

100% stilling som sykepleier ved Sjømannshjemmet

Vi trenger en ny sykepleier til vårt mannskap på Sjømannshjemmet i Stavern. Er du på jakt etter en jobb med faglige utfordringer, gode kollegaer rundt deg og mulighet til å bidra til at våre beboere har et godt liv, så er det deg vi leter etter.

ARBEIDSOPPGAVER Sykepleiefaglig ansvar for oppfølging av beboere og pårørende. Ansvarlig for journalføring i Profil. Legemiddelhåndtering.

KVALIFIKASJONER Norsk autorisasjon som sykepleier. Beherske vanlige IKT verktøy som e-post, Word og Profil (opplæring i profil vil bli gitt) Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

EGENSKAPER God evne til både å samarbeide med andre og å arbeide selvstendig. Opptatt av kvalitet i pasientbehandlingen. Glad i eldre mennesker. Fleksibel, lojal og effektiv. Personlig egnethet vektlegges.

VI KAN TILBY Livsglede i fokus for brukerne våre . Nye fine lokaler beliggende i sentrum av idylliske Stavern. Gratis parkering hele døgnet. Maritimt miljø. Helseforsikring. Støtte til treningsabonnement. Medlemskap i KLP. Mulighet for å leie leilighet.

På Sjømannshjemmet vil du møte kollegaer som brenner for faget og arbeidsplassen sin, fokus på faglig kvalitet og et godt arbeidsmiljø.

Avdelingsleder tar imot kontakten med søkere: Anne-Lise Mella: epost: annelise.mella@dnas.no

Om arbeidsgiveren

Sjømannshjemmet i Stavern består av sykehjem med 20 somatiske sykehjemsplasser, 18 omsorgsboliger og 61 leiligheter. I tillegg til å drive sykehjem så betjener vi også hjemmesykepleie til de beboerne i omsorgs- og aldersboligene som har behov for det. Alle leilighetene ligger i gangavstand fra sykehjemmet. Da vi er en liten enhet betyr dette spennende og varierte arbeidsoppgaver, og våre beboere får god oppfølging og opplever kontinuitet i hverdagen. Vi ligger midt i idylliske Stavern med kort vei til sentrum og sjøen.