fbpx Helgelandssykehuset søker engasjerte og nysgjerrige sykepleiere til faste stillinger | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Helgelandssykehuset søker engasjerte og nysgjerrige sykepleiere til faste stillinger

Medisinsk sengepost Sandnessjøen, Medisinsk klinikk Helgelandssykehuset HF

Helgelandssykehuset, medisinsk sengepost i Sandnessjøen, søker engasjerte og nysgjerrige sykepleiere til faste stillinger. 

Hos oss møter du en spennende og variert arbeidshverdag som gir deg bred erfaring. Du som er nysgjerrig og engasjert sykepleier får hos oss mulighet til å utfordre deg selv i et travelt og trivelig miljø. Vi trenger nye kollegaer med interesse for sykepleiefaget og som ønsker å bidra til utvikling i avdelinga. Vi trenger deg som trives med en hektisk arbeidshverdag, liker å jobbe i team, kan ta raske beslutninger og som vil bidra positivt inn i et godt arbeidsmiljø. Har du et stort engasjement for et fagområde? Det ser vi på som positivt, og kan bidra med å utvikle din fagkompetanse. 

Det er 3 x 100 % faste stillinger og en 85 % fast stilling. 

Medisinsk sengepost har 20 senger, hvorav 3 senger tilhører slagenheten. Vi behandler i hovedsak generell indremedisin. Vi har legespesialister innen lunge-, nyre- og hjertemedisin. Vi har i tillegg samarbeid med barnelege på barnepoliklinikken. Slagenheten har to slagsykepleiere, ergoterapeut, fysioterapeut, logoped og en dedikert lege. Stillingen inngår i tredelt turnus, organisert i kalenderplan.

Sandnessjøen ligger i Alstahaug kommune på Helgelandskysten. Byen har ca. 7400 innbyggere, og ligger ved foten av det kjente landemerket "De syv søstre". Sandnessjøen er ingen metropol, men en småby med flere tilbud å bli glad i. Vi har nytt kulturhus med badeland, kino og mulighet for kulturopplevelser i form av konserter og teateroppsetninger. Naturen på Helgeland er unik, med øyer fjorder og fjell.( https://visithelgeland.com/no/)

I nær avstand ligger også Helgelandsbyene Mosjøen, Brønnøysund og Mo i Rana som alle byr på kultur og musikkopplevelser. Vi vil ellers løfte fram de rike mulighetene for friluftsliv på hele Helgeland.

Nye Helgelandssykehuset er under utvikling og målet er å utvikle Norges beste lokalsykehus. Du vil komme til et godt miljø med stort faglig engasjement. (https://helgelandssykehuset.no/om-oss/nye-helgelandssykehuset

Arbeidsoppgaver

 • Legemiddelhåndtering
 • Grunnleggende sykepleie
 • Dokumentasjon i EPJ (elektronisk pasientjournal) og PLO (elektroniske pleie og omsorgsmeldinger til kommunen)
 • ProAct system (observere tidlige faresignal og setter i gang tiltak)
 • Sykepleierfaglige prosedyrer som veneport og SVK
 • Tverrfaglige tavlemøter
 • Student- og kollegaveiledning
 • Bidra til et god arbeidsmiljø, med fokus på glede og mestring

Kvalifikasjoner

 • Du har norsk autorisasjon som sykepleier
 • Du har gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
 • Erfaring fra spesialisthelsetjenesten er en fordel, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke

Personlige egenskaper

 • Du arbeider ut fra Helgelandssykehusets verdier Respekt, Trygghet og Kvalitet
 • Du har gode kommunikasjonsevner
 • Du liker å arbeide i travelt og trivelig miljø
 • Du engasjerer deg for faglig forbedring i avdelingen
 • Du bidrar til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

 • God opplæring som nyansatt hos oss
 • Deltakelse i aktivt pasientsikkerhetsarbeid og forbedringsarbeid
 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø
 • Bred og variert praksis, noe for enhver sykepleier
 • Mulighet for utdanningsavtale for kortere videreutdanning
 • Fjord, fjell og vakker natur rett utenfor døren

Antall stillinger: 4

Kontaktinformasjon

Tomine Flæsen Dalen, avdelingsleder, 75065372 eller Stine Mari Kristoffersen, assisterende avdelingsleder, 75065311

Om arbeidsgiver

Helgelandssykehuset HF er en av regionens største kompetansebedrifter, med cirka 1700 medarbeidere på Helgeland. Helgelandssykehuset tilbyr spesialisthelsetjenester innen somatisk og psykisk helse, og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell og investerer i din videreutdanning. Helgelandssykehuset satser betydelig på forskning og innovasjon. Våre medarbeideres kompetanse og profesjonalitet er grunnleggende for at vi skal nå visjonen om å skape Norges beste lokalsykehus, med det beste tilbudet for pasientene.  Vi setter alltid pasientene i fokus. I god samhandling med våre samarbeidspartnere og omgivelsene skal vi sikre gode og trygge helsetjenester basert på våre verdier; kvalitet, trygghet, respekt og lagspill.

Helgelandssykehuset har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Vi oppfordrer derfor personer med kompetanse innen sør-samisk språk og kultur til å søke.

Helgelandssykehuset HF ønsker at våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Vi forplikter oss til å kalle inn kvalifiserte søkere i henhold til dette, til alle utlyste stillinger.