fbpx Sykepleier/spesialsykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier/spesialsykepleier

Hukommelsesklinikken er en regional/nasjonal høyspesialisert poliklinikk for avansert kognitiv utredning, utredning av sjeldne demenssykdommer og kognitiv utredning av fremmedspråklige pasienter.

Hukommelsesklinikken er samlokalisert med Geriatrisk poliklinikk der vi utreder pasienter med varierte geriatriske problemstillinger som falltendens, polyfarmasi, vekttap, subakutt/kronisk funksjonssvikt m.v. 

Den ledige stillingen er primært knyttet til Hukommelsesklinikken, men noe arbeid på Geriatrisk poliklinikk kan også påregnes. 

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har. 

Arbeidsoppgaver
  • Hovedoppgaven er kartleggingssamtaler med pårørende

Andre oppgaver er:

  • EKG
  • Assistanse ved spinalpunksjon
  • Laboratoriearbeid/blodprøvetaking
Kvalifikasjoner
  • Offentlig godkjent sykepleier med erfaring innen geriatri, eldreomsorg, demensomsorg og/eller alderspsykiatri er ønskelig
  • Vi søker etter en sykepleier som er ivrig på å lære nye ting
Personlige egenskaper
  • Gode samarbeidsevner og personlig egnethet vil bli tillagt avgjørende vekt
Vi tilbyr
  • Vi tilbyr 6 måneders vikariat  fra 01.06.22-31.12.22 med mulighet for forlengelse etter vikariatets lengde.

For at vi skal kunne vurdere din søknad må du søke via «Søk på stillingen»- knappen. Vi tar dessverre ikke imot søknader på e-post.

Arbeidssted
Oslo universitetssykehus Ullevål, Kirkeveien 166, 0450 Oslo, Norge
 Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Torgeir Bruun Wyller
Seksjonsleder (Overlege/professor)
91166682

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.