fbpx Trygghetsalarm og Fagteam, Stendi senior Asker & Bærum søker Sykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Trygghetsalarm og Fagteam, Stendi senior Asker & Bærum søker Sykepleiere

Trygghetsalarm – utgjør en forskjell og bli med på utrykning!

Om trygghetsalarmen Asker & Bærum

Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi styrke teamet vårt med dyktige sykepleiere, vernepleiere og paramedisinere. Teamet består i dag av kompetente sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, paramedisinere, ambulansefagarbeidere og helsefagarbeidere.

Vi søker nå paramedisiner, sykepleier eller vernepleier til fast stilling på 95%. Vi søker også autorisert helsepersonell som ekstravakter og sommervikarer. 

Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved mottatt alarm, vi rykker ut på varierende bistandsoppdrag til brukerne. Her gjør vi helsefaglige vurderinger og iverksetter nødvendige akutte tiltak på stedet. Utrykningstjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet. 

Utrykningstjenesten består av dyktige og engasjerte sykepleiere, vernepleiere, ambulansefagarbeidere, og helsefagarbeidere. Avdelingen vår ligger sentralt i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Alle transportmuligheter finnes like utenfor våre lokaler, og det er kun 12 minutters reisetid med tog til Oslo sentrum. 

Vi tilbyr deg god opplæring, faglig kompetanseheving med eksterne og interne kurs samt ukentlig internundervisning. 

Arbeidsoppgaver:  

Arbeidet består i all hovedsak om å rykke ut på ulike akutte oppdrag når vi mottar utkall fra responssenter. Ingen dager er like i denne tjenesten, og du vil møte på både små og store utfordringer i løpet av arbeidsdagen. Eksempler på oppdrag vi utfører er somatiske vurderinger og bistand ved fall med mer. 

Utrykningstjenesten gjør helsefaglige vurderinger hos hver enkelt bruker for å kartlegge akutt bistandsbehov. Øvrige helseinstanser kontaktes om nødvendig. Vi sørger for at brukerne blir ivaretatt og får den bistand de er i behov av. Gode helsefaglige vurderinger og omsorg for brukerne står sentralt i ethvert oppdrag. Vi er utstyrt med akuttsekker som inneholder utstyr til å gjennomføre akutte enkle medisinske prosedyrer og ta vitale målinger.
 

Sykepleier, vil du bli en del av vårt FAGTEAM!

Om Risenga Bo- og Omsorgssenter

Risenga Bo- og Omsorgssenter er et sykehjem med 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdeling og dagsenter. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum. 

Sykepleier: Vi har faste ledige stillinger i flere ulike stillingsbrøker. Arbeid dag/kveld med 3.hver helg. Det er også behov for ferievikarer/ekstravakter.

Risenga tilbyr lønn som er konkurransedyktig med kommunen, gode lokaler og godt arbeidsmiljø. Aktivt fagmiljø og mulighet for kompetanseutvikling.

Vi søker deg som: 

  • Er autorisert sykepleier, gjerne med relevant videreutdanning
  • Er faglig dyktig og trygg i din rolle som sykepleier
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergenstesten
  • Er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med beboere, pårørende, og medarbeidere
  • Har gode samarbeidsevner, er omsorgsfull, serviceinnstilt, effektiv og møter mennesker med respekt og verdighet

FAGTEAM

Fagteam består av sykepleiere, 1 ergoterapeut og 3 fysioterapeuter samt leder for avdelingen. De jobber på hele huset og går på topp på alle avdelinger. Fagteam er en selvstendig gruppe med mye spennende og faglig rettede oppgaver. 

Sykepleier i fagteam: Som sykepleier består arbeidsoppgavene primært av å gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne, og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer. Dine arbeidsoppgaver vil også bestå av; å veilede andre kollegaer, samt bidra til undervisning for å heve kompetansen på avdelingene. Sykepleierne fordeler oppgavene seg imellom på avdelingene, går med vakttelefoner og blir tilkalt ved behov. Du får muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Her er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et godt arbeidsmiljø.  

Sist, men ikke minst er det viktig at du som sykepleier hos oss er opptatt av å gi god, omsorg til våre beboere. Vi har fokus på aktiviteter for beboerne, og søker etter en sykepleier som ønsker å bidra med å gi beboerne på sykehjemmet meningsfulle, trygge og innholdsrike dager. Vi reiser ofte på turer i nærmiljøet med beboerne både til fots og til sykkel, vi arrangerer fester, konserter, pub- kvelder og har ukentlig restaurant. På sommeren reiser vi på sommerferie med beboerne til Tjøme.  

Vi er opptatt av kompetanseheving hos alle våre yrkesgrupper, både ved intern og ekstern kursing. 

Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter. Du vil bli bedt om å fremlegge gyldig politiattest før ansettelse. 

TRYGGHETSALARM ASKER & BÆRUM: 

Kontaktperson: Eirik Auran
Stillingstittel: Avdelingsleder 
Telefon/e-post: 93459496

RISENGA BO- OG OMSORGSSENTER

Kontaktperson: Nina Volden Saga
Stillingstittel: Avdelingsleder fagteam 
Telefon: 948 05 623

Navn: Cathrine Eken
Stillingstittel: Fagleder
Telefon: 974 24 282