fbpx Vi trenger flere dyktige sykepleiere - kanskje DU er den vi søker! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi trenger flere dyktige sykepleiere - kanskje DU er den vi søker!

Vi har ledig fast 100 % stilling og søker etter deg som brenner for faget og som ønsker å utgjøre en forskjell for våre tjenestemottakere.

Vi ønsker deg som har evne og vilje til å bidra til økt fagkunnskap på enheten, skape tillit/trygghet og tar ansvar. Hos oss vil du få mulighet til å arbeide i et fagmiljø som stadig er i utvikling og hvor tverrfaglighet settes høyt for å imøtekomme den enkelte tjenestemottakers behov. Vår visjon er «Hundre år i eget hjem – aktiv i eget liv».  

Vi kan tilby et rekrutteringstillegg på kr. 20.000,- pr år i 100 % stilling. Vi er i gang med utprøving av lange vakter med arbeid hver 4. helg.

Som ansatt i Melhus kommune vil du være delaktig i et interkommunalt forskningsprosjekt med fokus på heltidskultur, faglig utvikling og veiledningssystem. Vi samarbeider med forskere for å sikre kompetanse, kvalitet og kapasitet inn i våre tjenester. Melhus kommune tilbyr mentorordning som en del av rekrutteringsprosjektet. Vi er også en del av Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester i Trøndelag sør.

Hjemmetjenesten har base ved Hølonda helse- og omsorgssenter. Hjemmetjenesten har et stort spekter av pasientgrupper, med ulike diagnoser og ansvar for ulike oppgaver knyttet til forebygging, behandling og tilrettelegging for mestring av sykdom, skade, lidelse og/eller nedsatt funksjonsevne. Vi har fokus på hverdagsmestring og hva som er viktig for den enkelte tjenestemottaker. Som sykepleier hos oss vil du vil bli en del av et tverrfaglig team bestående av fastleger, sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter, samt øvrige servicefunksjoner.

 Hølonda er ei aktiv bygd i utvikling som har mye å by på og det bygges stadig nye boliger. Hos oss vil du oppleve vakker natur og gode muligheter for et aktivt friluftsliv.
Vi har ny barnehage, en svømmehall, barne- og ungdomsskole , kunstgressbane og ishockeybane. Helse- og omsorgssenteret ligger idyllisk plassert i nærheten av Gaustadvatnet på Korsvegen og det tar kun 40 minutter fra for eksempel Trondheim sentrum med bil.

Arbeidsoppgaver

 •  Ansvar for sykepleiefaglige observasjoner, tiltak og oppfølging av tjenestemottakere
 • Bidra til å sikre og yte forsvarlige tjenester i henhold til vedtak. Herunder gi bistand til personlig hygiene, ernæring, medisinhåndtering og miljørettede tiltak
 • Delta i legemiddelhåndtering. Herunder sikre at denne utføres i samsvar med gjeldende forskrifter og prosedyrer
 • Følge rutiner i avdeling. Initiere og delta i utviklingsarbeid
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø
 • Samarbeide tverrfaglig med fastlege, pårørende og andre kommunale instanser
 • Bidra med opplæring og faglig veiledning av kolleger/studenter 

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon / offentlig godkjent sykepleier
 • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
 • Gyldig førerkort klasse B
 • Erfaring fra arbeid innen kommune- og/eller spesialisthelsetjenesten er en fordel, men nyutdannede er også velkommen til å søke 

Personlige egenskaper

 • Faglig dyktig og trygg i rollen som sykepleier
 • Gode evner i kommunikasjon med pasienter, pårørende og kolleger
 • Evne til å veilede andre faggrupper og studenter
 • Pågangsmot, med evne til planlegging og gjennomføring
 • Fleksibel, engasjert og åpen for endringer
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Lønn og arbeidsvilkår i henhold til lov og avtaleverk
 • Et tillegg på 20 000,- i 100 % stilling for sykepleiere
 • Faglig spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • En del av Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester Trøndelag sør
 • Høyt faglig nivå på tjenestene
 • Godt arbeidsmiljø med hyggelige, dyktige og engasjerte kollegaer
 • God opplæring og veiledning/kollegastøtte ved behov
 • Gode pensjonsvilkår

Kontaktinformasjon

Kristin Johanne Åmot, Avdelingsleder, 90474667

Om arbeidsgiver

Med ca. 17.000 innbyggere er Melhus den sjette største kommunen i Trøndelag, og vi opplever stadig befolkningsvekst. Vår sentrale beliggenhet, våre gode kommunikasjonsforbindelser og umiddelbare nærheten til Trondheim gjør oss til en attraktiv jobb- og bostedskommune for hele regionen.

Vi har syv tettsteder; Hovin, Lundamo, Ler, Kvål, Melhus, Korsvegen og Gåsbakken, hvor det legges til rette for vekst og utvikling. Næringslivet preges av landbruk, handelsvirksomhet samt offentlig og privat tjenesteyting. Viktig infrastruktur som jernbane og E6 går tvers gjennom kommunen.

Melhus kommune er en viktig samfunnsaktør med mange og varierte oppgaver knyttet til tjenesteproduksjon og forvaltning. Vi er en IA-bedrift, og titulerer oss selv som både modig og mangfoldig. Våre medarbeidere skal representere hele Norges befolkning, og vi ønsker oss ansatte med forskjellig alder, kjønn og bakgrunn.