fbpx Teknologi og helseinteressert? Se her! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Teknologi og helseinteressert? Se her!

Vi søker deg som er interessert i å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og helse!

Muligheten

Har du et brennende engasjement og ønsker å gjøre en forskjell for å skape en enda bedre helse- og omsorgssektor? Ønsker du å være med på å øke kvaliteten og pasientsikkerheten gjennom digitale løsninger og bedre utnyttelsen av helsedata? Evner du å se muligheter nye løsninger og ny teknologi kan gi, og samtidig knytte teori og praksis sammen? Da er dette stillingen for deg.

EY Digital Health søker nye medarbeidere med helsefaglig bakgrunn til våre avdelinger i Trondheim og Oslo. I EY Digital Health har vi et bredt tverrfaglig team med ulike helseprofesjoner (leger, psykologer, sykepleier m.fl.) som jobber tett med teknologer og økonomer i spennende digitaliseringsprosjekter nasjonalt og internasjonalt.

Helse- og omsorgssektoren har stort potensiale for å utnytte data og teknologi. I EY Digital Health vil du få muligheten til å bli med, og påvirke, denne utviklingen. Du vil få muligheten til å jobbe med utfordrende oppgaver innenfor blant annet velferdsteknologi, digitale pasientforløp, system og teknologiimplementering og spennende transformasjonsprosjekter i både sykehus, kommuner og forvaltningen.

I tillegg til faglig utvikling og kompetanseheving innenfor helseteknologi vil du få muligheten til å utvikle deg som prosjektleder, jobbe med prosesstyring og –forbedring og digitale endringsreiser. 

Viktige arbeidsoppgaver vil være

Din rolle i EY Digital Health blir bestemt etter din erfaring. EY vil legge til rette for at du vil få løpende kompetanseheving og faglig utvikling innen helseteknologi som gjør at du vil kunne bidra inn på flere spennende prosjekter og i ulike roller. Din arbeidshverdag vil være variert, og inkludere arbeidsoppgaver som blant annet:

 • Finne innovative og nye løsninger på problemer i helsesektoren.
 • Prosess- og prosjektledelse knyttet til helseteknologiløsninger.
 • Bidra i ett av Norges fremste fagmiljøer der helsepersonell, teknologer, økonomer og samfunnsvitere jobber tett sammen.

Egenskaper for å lykkes i rollen

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser og vi har sterk tro på at mangfoldige team gjør oss sterkest. Vi ser derfor nå etter flere kollegaer som:

 • Er engasjert, proaktiv og initiativrik
 • Har helsefaglig kompetanse og interesse for teknologi og digitale løsninger
 • Trives med å jobbe i team

Kvalifikasjoner for stillingen

 • Profesjonsutdanning og/eller mastergrad i helsefaglig utdanning relevant for denne stillingen
 • Erfaring fra helsesektoren, gjerne også fra ledelse, prosjektarbeid eller kvalitetsarbeid
 • Beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig meget godt

Det er fordelaktig om du også har

 • Erfaring som konsulent eller prosjektarbeid
 • Erfaring fra offentlig sektor
 • Erfaring fra endringsprosjekter, transformasjoner og implementeringer

Hva EY tilbyr

I EY er du delaktig i å definere din karriere med stor innflytelse over egen arbeidshverdag. For å legge til rette for dette har vi lansert en hybrid arbeidsmodell som gir deg fleksibiliteten du trenger i hverdagen. Hos oss kan du velge om du vil sitte hjemme, på kontoret, nabolagskafeen eller i et av våre «Spaces» for en avveksling i hverdagen.

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser og vi setter din utvikling i fokus. Derfor har våre ansatte tilgang til verdens største universitet på internett i tillegg til å kunne ta en MBA i Tech og bærekraft – hos oss er det er kun du som setter dine egne begrensninger. I tillegg ønsker vi også å kunne tilby deg en del goder i hverdagen og vi har derfor sørget for at du bl.a. har ulike naborabatter på butikker, sommertid, et stort coaching-nettverk og ikke minst får tilrettelagt for en myk start for deg som akkurat har vært i foreldrepermisjon.

Vi dekker full lønn for åtti prosent arbeid i åtte uker etter du er tilbake på jobb, du velger selv når du vil bruke disse innen seks måneder etter du er tilbake fra permisjon. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø.


Hvis du synes dette høres interessant ut og kan vise til at du oppfyller et eller flere av kriteriene overfor, da vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig!

For at vi skal kunne vurdere din søknad, ber vi deg vennligst om å laste opp CV, dine karakterutskrifter/vitnemål fra høyere utdanning, samt relevante attester. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Spørsmål om stillingen kan rettes til

 • Christine Bergan, tlf. 91612295,
 • Anders Dahlen Forsmo Lauvsnes (psykolog, Trondheim), tlf. 90145104 eller
 • Katharina Frydendal Pedersen (lege, Oslo), tlf. 92867423

EY sitt formål er definert som «building a better working world». Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur og vi har troen på å bringe mangfoldige perspektiver og bakgrunner inn i våre team.

Vi vil derfor oppfordre alle til å søke og om du skulle trenge tilrettelegging eller assistanse så vil vi selvsagt bistå med dette. Ta gjerne kontakt med oss i Talent Attraction and Acquisition teamet for en nærmere prat.


Søknadsfrist 30.11.2022

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

EY eksisterer for å bygge en bedre arbeidsverden, og bidra til å skape langsiktig verdi for klienter, mennesker og samfunn og bygge tillit i kapitalmarkedene.

Muliggjort av data og teknologi, gir forskjellige EY-team i over 150 land tillit gjennom forsikring og hjelper kunder å vokse, transformere og operere.

Arbeid på tvers av forsikring, rådgivning, lov, strategi, skatt og transaksjoner, EY stiller bedre spørsmål for å finne nye svar på de komplekse problemene vår verden står overfor i dag.