fbpx Bli med på Schizofrenidagene i Stavanger 1-5.november 2021 | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Bli med på Schizofrenidagene i Stavanger 1-5.november 2021

 Velkommen til nordens største psykisk helse konferanse

Konferansen i 2021 handler om terapeuten. 
Hva er en god terapeut?  Hvilke utfordringer og egenskaper er viktige i forskjellige deler av tjenesteapparatet? Hvordan kan vi som hjelpere utvikle oss og bli bedre? Hva kreves for å stå i rollen over tid og trives? 

Vi utforsker ulike aspekter av hjelperrollene i tjenestene for psykisk helse.

Våre egenskaper, utfordringer og vår utvikling står i sentrum.

Velkommen til årets høydepunkt i psykisk helse-feltet!

Schizofrenidagene 2021 med temaet «Terapeuten» går av stabelen  1.- 5. november. Vi har invitert de fremste nasjonale og internasjonale ekspertene på feltet, og bedt dem gjøre oss litt klokere på oss selv og vårt arbeid. Etter en lang tid med unntakstilstand gleder vi oss til en uke med fag, felleskap og kultur!

Våre foredrag og miniseminarer går som planlagt. Vi planlegger også at fysisk fremmøte vil være mulig, med høstens smittevernregler godt ivaretatt. I tillegg vil det tilbys nettbaserte foredrag hvis fysiske foredrag ikke blir mulig å gjennomføre. Det vil gis mulighet for å refundert deltager-avgift dersom smittesituasjonen skulle hindre gjennomføring, og det gis en redusert deltageravgift hvis arrangementet blir heldigitalt.  
Den sosiale og kulturelle delen av programmet  vil også gi mange muligheter for å møtes, utfordres, røres og kanskje til og med berøres :-)

Trenger du, dine kollegaer eller dine ansatte noe å se fram til? Da er det bare å melde seg på!

Annonse
Annonse