fbpx Sommervikarer | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sommervikarer

Drammen DPS er et distriktspsykiatrisk senter i Klinikk for psykisk helse og rus. Vårt opptaksområde omfatter kommunene Drammen, Lier og Sande med et befolkningsgrunnlag på ca. 135.000 innbyggere.

Drammen DPS består av tre polikliniske seksjoner og en døgnseksjon. To av poliklinikkene ligger i Drammen sentrum.  Poliklinikken Konnerud og Døgnseksjonen er lokalisert på Konnerud, ca. 10 minutters kjøretur fra Drammen sentrum.

Døgnseksjonen har 18 elektive og en brukerstyrt plass fordelt på 2 allmenn psykiatriske team. Seksjonen ivaretar både akutte og elektive problemstillinger og behandlingen foregår både individuelt og i grupper. Seksjonen har totalt 39,5 årsverk. Seksjonen er preget av tverrfaglig samarbeid, og fokus på ressurser og brukermedvirkning.

Sommeren 2022 har Drammen DPS, Døgnseksjonen Konnerud behov for ferievikarer i turnusstillinger, med arbeid dag/kveld/natt og helg.

Har du helsefaglig bakgrunn og interesse for psykisk helse og rus, er du velkommen til å søke sommerjobb hos oss.

Arbeidsoppgaver

Som sykepleier/vernepleier har du ansvar for å ta imot pasienter til innleggelse, systematisk observere og kartlegge i tråd med behandlingsplan, dokumentere etter gjeldende retningslinjer og sikre kontinuitet i drift av seksjonen. Ansvaret innebærer også funksjon som ansvarsvakt og legemiddelhåndtering.

  • Bruk av elektronisk dokumentasjonsverktøy
  • Utredning-/kartleggingsverktøy
  • Bidra i miljøterapi
Kvalifikasjoner
  • Du som søker må være utdannet sykepleier/vernepleier, eller student innen fagfeltet.
  • Annen helse- og sosialfaglig utdanning er også relevant.
  • Du må være interessert i tverrfaglig behandling og/eller gruppebasert behandling, og ha evne til å arbeide selvstendig og i team.
  • Du må beherske norsk eller annet skandinavisk språk meget godt, både muntlig og skriftlig. 
Personlige egenskaper

Gode evner til samarbeid, fleksibilitet og personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Vi tilbyr

Opplæring for ferievikarer, et spennende fagmiljø, tverrfaglig spisskompetanse og mulighet til å hjelpe mennesker som er i behov av hjelp. I tillegg har seksjonen et godt arbeidsmiljø.

Arbeidssted
Torsbergveien 20, 3032 Drammen, Norge
 Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Gjermund Solli
Seksjonsleder
971 23 099
Gjermund.Solli@vestreviken.no

Betty Nicolaysen
Fagutviklingssykepleier
975 95 790
32 88 83 00
Betty.Nicolaysen@vestreviken.no

Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre. Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet. 

Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.

Velkommen som søker!

Annonse
Annonse