fbpx Om Sykepleien | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Om Sykepleien

Tidsskriftet Sykepleien eies av Norsk Sykepleierforbund, er redaksjonelt uavhengig og jobber etter Vær Varsom Plakaten og Redaktørplakaten. Ansvarlig redaktør i Sykepleien har full frihet til å utforme og beslutte mediets innhold og meninger. Redaksjonen setter sykepleiernes interesser på dagsordenen. 

Sykepleien.no dekker løpende helsenyheter som er relevant for sykepleiere. Vi formidler også hver uke nye fag- og forskningsartikler samt debattinnlegg og meninger på sykepleien.no. Her finner du også fagfellevurderte forskningsartikler i Sykepleien Forskning, som er et vitenskapelig nivå 1-tidsskrift på nett.

I 2023 hadde Sykepleien rundt 1 millioner sidevisninger og 500 000 unike brukere i måneden på nett. Ca 90 000 personer følger Sykepleien på Facebook.

Sykepleiens papirutgave, Sykepleien, går i dybden på ett tema i hvert nummer og har et opplag på rundt 122 000. Den enkelte utgaven har et unikt innhold og design. Det er fem utgivelser i året. Hver utgave med unik design og på over 100 sider. Hver side i bladet leses i snitt 323 000 ganger i følge TNS Kantar (1/2020). 

Følg Sykepleien og Sykepleien Forskning på Facebook og Sykepleien på Instagram og Twitter om du ikke allerede gjør det. Da kan du enkelt holde deg oppdatert. Del gjerne også våre innlegg videre.

Sykepleien har vunnet flere gjeve priser, blant annet Fagpressens hovedpris som beste fagblad to ganger.

Har du tips til saker eller andre henvendelser, kontakt: redaksjonen@sykepleien.no

Se også vårt historiske arkiv eller les Tidsskriftet Sykepleien som PDF 

Annonsere? 
Annonseinformasjon finner du her

Annonse
Annonse