fbpx Vi søker sykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi søker sykepleiere

Drammen sykehus er det største somatiske sykehuset i Vestre Viken og ligger kun 40 minutter med bil fra Oslo. Sykehuset er også nær buss og togstasjon. 
Medisin 3 har 34 senger innenfor fagområdene infeksjon, hematologi, nefrologi og endokrinologi, med 10 infeksjonsisolater og 4 beskyttende isolater til hematologiske pasienter med nedsatt immunforsvar. 

Ledig faste stillinger i 100%, som sykepleier ved en hektisk, akuttmedisinsk sengepost med godt arbeidsmiljø, godt tverrfaglig samarbeid, høyt arbeidstempo og mye å lære.

Arbeidsoppgaver

Sykepleie og behandling til pasienter innenfor fagfeltene infeksjon, hematologi, endokrinologi og nefrologi.

Kvalifikasjoner

Sykepleier, gjerne med erfaring fra sykehus og interesse for våre fagområder, som ønsker å jobbe sammen med flotte medarbeidere som gjerne deler av sine erfaringer.

Personlige egenskaper

Gode samarbeidsegenskaper og personlig egnethet vektlegges. Interesse for egenutvikling og stå på vilje er viktig. Du må kunne tåle høyt arbeidstempo og kunne prioritere de viktigste oppgavene først.

Vi tilbyr

Vi praktiserer helsefremmende turnus og ønsker for turnus blir imøtekommet så langt driften tillater det. Turnusen er for tiden tredelt med arbeid hver 3.helg. Medisin 3 har et spennende og hyggelig arbeidsmiljø med vekt på godt teamarbeid, faglige utfordringer og mye å lære. Vi har stille rapport og jobber kontinuerlig med å beholde vårt gode arbeidsmiljø. Fagdager og undervisningsdager er innarbeidet i turnus, våre fagutviklingssykepleiere veileder faglig ved behov.

Kontaktinformasjon

Torhild Wibe
Avdelingssykepleier
92425419

Om arbeidsgiver

Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre. Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet. 

Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.

Velkommen som søker!

Annonse
Annonse