fbpx Norsk redaktør i VAR Healthcare | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Norsk redaktør i VAR Healthcare

Bli en del av vårt sterke team, og bidra til videreutvikling av vår prosedyre- og kunnskapsbase som redaktør i VAR Healthcare 

VAR Healthcare (tidligere PPS), ble etablert i 2001 og er pioneren innenfor feltet. Prosedyre- og kunnskapsbasen har posisjonen som den fremste for helsesektoren i Norden. Kombinasjonen av faglig høy kvalitet, vektlegging av praktisk anvendbarhet og tidsriktig digital løsning, har gitt stor utbredelse i Norge og Danmark, og vi er etablert i tyskspråklige land. Flere land og språkversjoner står for døren.

Vår ambisjon er å fortsette å bidra til fagutvikling og kunnskapsbasert praksis i et helsevesen i stadig endring nasjonalt og internasjonalt. En av våre redaktører for den norske versjonen går ut i permisjon og vi utlyser et års engasjement med mulighet for forlengelse/fast stilling.

Som redaktør vil du bli en del av Nordens største helsefaglige forlagsteam, med høyt kvalifiserte fagredaktører og en spesialisert forskningsbibliotekar. Arbeidet omfatter både nyutvikling og oppdatering av innhold, inkludert samarbeid med redaktører for andre språkversjoner.

Stillingene er lokalisert i Oslo og rapporterer til redaksjonssjefen i VAR Healthcare.

Vi søker deg som

 • med sykepleiefaglig mastergrad eller tilsvarende 
 • har erfaring med kunnskapsbasert praksiser opptatt av fag og kvalitet
 • har kompetanse innen hygiene (ikke et krav, men ønskelig)
 • er nøyaktig, strukturert og selvstendig
 • har god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og behersker engelsk godt
 • har interesse for digital formidling

Hva tilbyr vi?

 • samarbeid med spesialister innen fag- og prosedyreutvikling  
 • et svært godt arbeidsmiljø
 • interessante arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom fag, kunnskapsformidling og teknologi
 • et innovativt fagmiljø med internasjonalt nettverk og høye ambisjoner
 • gode velferdstilbud

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. 

Vi ønsker oss et større mangfold i organisasjonen, og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke. 

Spørsmål om stillingen - ta kontakt med
Redaksjonssjef Live Korsvold 
Live.Korsvold@cappelendamm.no
926 35 329

VAR Healthcare er en avdeling i Cappelen Damm Undervisning, med hovedkontor sentralt plassert i Akersgata i Oslo og filial i København og Hamburg. Avdelingen har 24 ansatte, og er i sterk vekst. Vår digitale prosedyre- og kunnskapsbase er i utstrakt bruk i utdanning og klinisk praksis i Norge og Danmark, og på god vei inn i tyskspråklige land. Flere land står òg for døren.

Cappelen Damm AS er Norges største forlag, med utgivelsesprogram som omfatter lærebøker og digitale læremidler for grunn-, videregående- og høyere utdanning og profesjon, fagbøker, skjønn- og generell litteratur, verk og kart.

Cappelen Damm-konsernet utvikler, formidler, distribuerer og selger kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. I konsernet inngår forlaget Cappelen Damm, Tanum bokklubber, VAR Healthcare og distribusjonsselskapet Sentraldistribusjon AS.