fbpx Aleris Drammen søker engasjert kosmetisk sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Aleris Drammen søker engasjert kosmetisk sykepleier

Aleris Sykehus Drammen er et topp moderne sykehus sentralt i Drammen, Albumsgate 9. Hos oss møter du noen av landets mest erfarne legespesialister innen ortopedi, plastikkirurgi, urologi og hud. Vi i Aleris har et spennende fagmiljø med et svært kompetent, tverrfaglig team. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.

Som kosmetisk sykepleier hos Aleris Drammen arbeider du meget selvstendig, men med god støtte fra ansvarlig kosmetisk legespesialist. Du må like å ta ansvar for å drifte det kosmetiske feltet ved sykehuset med salg av produkter og behandlinger. Vi har stort fokus på å utvikle dine ferdigheter gjennom kurs og praksis. Virksomheten er godt strukturert og du har forutsigbare dager. Vi samarbeider også med andre Aleris Sykehus og du får et nettverk av kosmetiske sykepleiere rundt deg i Aleris. Vi søker etter deg som er engasjert, har høy grad av serviceinnstilling og ønsker å bidra i vårt arbeid til det beste for pasienten.

Kvalifikasjoner

 • Spesialist utdanning som kosmetisk sykepleier med minimum 2 års klinisk erfaring som kosmetisk sykepleier
 • Bred erfaring innenfor sykepleie er ønskelig, da det kan være behov for å utføre andre arbeidsoppgaver ved sykehuset
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Selvstendig og fleksibel
 • Faglig trygg og engasjert
 • Høy grad av serviceinnstilling

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser med lønn etter avtale
 • Gode forsikringsordninger, m/ KLP pensjonsordning for sykepleiere.
 • Velordnede forhold og dagturnus
 • Faglig dyktige og hyggelige kolleger
 • Stillingsbrøk kan diskuteres.    

Tiltredelse snarest.

Spørsmål om stillingen

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stian Tuvnes Ellingsen
Leder Aleris Drammen
Telefon: 926 34 598
E-post: stian.ellingsen@aleris.no

Sted: Albums gate 9, 3016 Drammen
Hjemmeside: www.aleris.no  
Nettverk: Facebook

Vil du være med og bygge Norges største private helseforetak? 

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,3 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge.

Bli med og forme morgendagens helsetjeneste!

Annonse
Annonse