fbpx Aleris Drammen søker operasjonssykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Aleris Drammen søker operasjonssykepleier

Vil du være med og bygge Norges største private helseforetak? Bli med og forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag

Aleris Drammen opplever sterk vekst og søker nå en dyktig operasjonssykepleier. Du får jobbe i et tverrfaglig team bestående av kirurger, anestesipersonell, intensiv og sterilteknisk. Vi har et spennende fagmiljø med et svært kompetent, tverrfaglig team bestående av spesialister og kirurger innen ortopedi, plastikk, urologi og hud. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene og faget i fokus. Hos oss er det høyt tempo, varierte arbeidsdager, god logistikk og ikke minst et godt og trivelig arbeidsmiljø.  

Vi søker etter deg som liker å bli satt krav til, er selvstendig, og liker å få og ta ansvar. Personlig egnethet vektlegges høyt. Her vil du få en variert og aktiv arbeidshverdag med stor delaktighet i alle inngrep. Sammen med gode kollegaer vil du være med på å videreutvikle driften vår, og sikre en trygg og god pasientbehandling.  

Kvalifikasjoner

  • Spesialutdanning som Operasjonssykepleier
  • Minimum 2 års klinisk erfaring som Operasjonssykepleier
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser i dagstilling
  • Lønn etter avtale og meget god pensjonsordning i KLP
  • Gode forsikringsordninger
  • Velordnede forhold og hyggelige kolleger

Spørsmål om stillingen

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med: 

Stian Tuvnes Ellingsen
Leder Aleris Drammen
Telefon: 926 34 598
E-post: stian.ellingsen@aleris.no

Sted: Albums gate 9, 3016 Drammen
Hjemmeside: www.aleris.no
Nettverk: Facebook

Vil du være med og bygge Norges største private helseforetak? 

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,3 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. 

Bli med og forme morgendagens helsetjeneste!

Annonse
Annonse