fbpx Ultralydjordmor | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Ultralydjordmor

Arbeidsoppgaver

Føde- barselseksjonen er en del av fødselshjelp og kvinnesykdommer ved Universitetssykehuset Nord- Norge. Vi er en spennende seksjon med føde-/barselavdeling, barselhotell, fødepoliklinikk og samtalepoliklinikk. Vi mottar selekterte gravide fra hele helseregionen, og er et lokalsykehus for Tromsø og omegn. Vi har et nært samarbeid med UIT Norges arktiske universitet, og studentveiledning er en viktig del av vår virksomhet.

Våre ultralydjordmødre har en sentral funksjon i den nye bioteknologiloven, samt ultralydscreening, diagnostiserende og oppfølgende ultralydundersøkelser. I den daglige driften har ultralydjordmødrene et tett samarbeid med leger, fostermedisin og genetiker.

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som jordmor
 • Videreutdanning i ultralyd 
 • Gode norskkunnskaper 
 • Evne til å jobbe selvstendig og målrettet innenfor gitte rammer 

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss positive og engasjerte medarbeidere inn i et spennende og inkluderende miljø, sammen med dyktige kollegaer med høy faglig kompetanse og omsorg for våre pasienter. I tråd med UNN sine verdier ønsker vi sammen å jobbe mot et felles mål om å levere en kvalitetssikret og faglig forankret spesialisthelsetjeneste. Vi ønsker at du:

 • har erfaring
 • har faglig trygghet
 • har gode kommunikasjonsferdigheter
 • er positiv, fleksibel og løsningsorientert
 • kan jobbe både selvstendig og teambasert

Personlig egenhet vil bli vektlagt ved ansettelse.  

Vi tilbyr

 • bredt tverrfaglig fagmiljø 
 • et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø med høy fagkompetanse
 • varierende og spennende arbeidsoppgaver
 • gode kollegaer med stort engasjement for vår pasientgruppe
 • dagstilling 
 • gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • lønn i henhold til gjeldende overenskomster og avtaler
 • Mulighet for deltid etter avtale

Adresse: Hansine Hansens veg 67, 9019 Tromsø, Norge
Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Kontaktinformasjon

Anita Linnerud-Vågeng
Seksjonsleder
Telefon:41284541

Om arbeidsgiveren

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vi er universitets- og regionsykehuset for hele Nord-Norge, og vår visjon «Med pasienten – for pasienten» gjenspeiler at vi i UNN skal spille på lag med pasientene.

De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN jobber etter verdiene kvalitet, trygghet, respekt og lagspill. Sistnevnte fremhever viktigheten av godt samspill internt, og ha et nært og godt samarbeid med kommunehelsetjeneste, UiT Norges arktiske universitet, Helse Nord RHF og andre helseforetak i regionen. Les mer om oss på unn.no.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.

Annonse
Annonse