fbpx Aleris Frogner søker sykepleiere til oppvåkning og sengepost | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Aleris Frogner søker sykepleiere til oppvåkning og sengepost

Våre dyktige sykepleiere på avdeling for oppvåkning og sengepost trenger flere kollegaer! Vi har nå ledige faste og midlertidige sykepleierstillinger og håper DU tar kontakt med oss! Er du interessert i ekstravakter hos oss vil vi også gjerne høre fra deg. Vi søker etter deg som er engasjert, har høy grad av serviceinnstilling og ønsker å bidra i vårt arbeid til det beste for pasienten. Stillingene er i to-delt turnus uten helgevakt.  

Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og moderne lokaler i Frederik Stangs gate 11-13 på Frogner i Oslo. Vi er et spennende fagmiljø med et svært kompetent, tverrfaglig team bestående av spesialister og kirurger innenfor de fleste fagområder. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene og faget i fokus. Aleris Frogner har 7 operasjonsstuer og utfører inngrep både dagkirurgisk og inneliggende, innen fagområder som gynekologi, ortopedi, plastikk, overvekt, gastro, proktologi, ØNH, urologi, bryst- og endokrinologi.   

Arbeidsoppgaver
Pre- og postoperativ ivaretakelse av pasienter
Oppfølging av pasienter
Følge opp prosedyrer og rutiner
Aktiv deltakelse i kvalitets- og avdelingsmøter
Andre forefallende oppgaver    

Kvalifikasjoner
Autorisert sykepleier med minimum 2 års erfaring
Relevant erfaring fra oppvåkning/recovery
God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne    

Personlige egenskaper
Gode samarbeidsevner
Faglig trygg og engasjert
Høy grad av serviceinnstilling
Personlig egnethet vektlegges høyt    

Vi tilbyr
Konkurransedyktige betingelser
Lønn etter avtale
Gode forsikringsordninger med KLP-pensjon for offentlige godkjente sykepleiere
Hyggelige kolleger og nye moderne lokaler

Søknader behandles fortløpende og det er ønskelig med snarlig tiltredelse. For mer informasjon om stillingene ta kontakt med vår HR-direktør Knut Sandvold, mobil 916 24010.  

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Knut Sandvold

Stillingstittel: HR Direktør

Telefon: 91 62 40 10

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste?
Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for 1,5 milliarder kroner. Vi har 13 avdelinger og over 800 medarbeidere som leverer helsetjenester innen 40 forskjellige fagområder. I Aleris er vi er opptatt av å ha fornøyde medarbeidere som brenner for faget og pasientene våre. Derfor er vi stolte av at 98 prosent forteller at de trives og at hele 99 prosent er motiverte i arbeidet sitt. Lurer du på hvordan det er å jobbe i Aleris? Har lyst til å jobbe sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Annonse
Annonse