fbpx Aleris Bergen medisinske senter søker sykepleier i fast 100% stilling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Aleris Bergen medisinske senter søker sykepleier i fast 100% stilling

Aleris har som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er ambisiøse og søker kolleger som deler vårt brennende engasjement for å jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for helsetjenesten. Sykepleierne ved medisinsk senter jobber tett med flere spesialiteter; kardiologer, gynekologer, ØNH-spesialister, indremedisiner, nevrologer, revmatologer, hudleger, geriater og allmennleger. Vi gjør også vaksinering og  tilbyr alle vaksiner ifm. reise, HPV-vaksine, influensa m.m.   Arbeidsdagen er ofte uforutsigbar og det er viktig at du kan jobbe effektivt og strukturert, både selvstendig og i team. Arbeidstid vil hovedsakelig være fra mandag - fredag fra kl. 08:00 – 16:00 og en til to  kveldsvakter i uken fra kl. 13:30 – 21:00.  

Arbeidsoppgaver

 • Assistere ved småkirurgi
 • Assistere ved urologisk utredning
 • Sårstell og stingfjerning
 • Laboratoriearbeid
 • Bistå ved hjerteutredning, Holtermonitorering
 • Diverse infusjoner og injeksjoner
 • Merkantile arbeidsoppgaver
 • Annet forfallende arbeid

Kvalifikasjoner

 • Autorisert sykepleier
 • Fordel med relevant erfaring innenfor noen av de nevnte oppgavene
 • Faglig trygg og engasjert
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

 • Et sosialt og spennende tverrfaglig arbeidsmiljø
 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser

For mer informasjon kan du kontakte leder Aleris Bergen, Anne Elin Hanebrekke, tlf: 926 066 85.    

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Anne-Elin Hanebrekke

Stillingstittel: Leder Aleris Sykehusene Bergen

Telefon: 92 60 66 85

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste?

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål å bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for nærmere 1,6 milliarder kroner. Vi har 13 avdelinger og over 900 medarbeidere som leverer helsetjenester innen 40 forskjellige fagområder. I Aleris er vi er opptatt av å ha fornøyde medarbeidere som brenner for faget og pasientene våre. Derfor er vi stolte av at 98 prosent forteller at de trives og at hele 99 prosent er motiverte i arbeidet sitt.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Aleris? Har du lyst til å jobbe sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Annonse
Annonse