fbpx Sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier

Kantarellenhjemmet har 32 skjermede plasser, 64 ordinære plasser, 19 ordinære dagsenterplasser og 15 dagsenterplasser for demente. Senteret ligger i naturskjønne omgivelser i bydel Søndre Nordstrand, med en fin tursti tilrettelagt i området. Vår kulturavdeling byr på et innholdsrikt og spennende program. Det skjer mye spennende på Kantarellen. Les gjerne mer om oss på vår facebookside for å få et innblikk i hverdagen hos oss.

Vi går en spennende tid i møte på Kantarellenhjemmet med overgang til privat / ideell drift fra 2025. Vi trenger deg med på laget - det er nå du kan være med på å forme fremtidens sykehjem og sørge for at våre beboere får leve sine liv videre i trygge og kjente omgivelser, selv om driftsformen endres.
 

Arbeidsoppgaver

Vi ønsker oss sykepleiere med glimt i øyet og med engasjement for eldre omsorgen. Hverdagen skaper vi sammen med beboerene og brukermedvirkning står sterkt. Sammen med beboerene våre skaper vi trygge og verdig liv. Som sykepleier består arbeidsoppgaven primært av å gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne, og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer og se viktigheten av aktivisering og være en god lytter. Vi har nemlig mange beboere med spennende historier å fortelle. Hos oss får du muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, fysioterapeut, ergoterapeut, aktivitører og helsefagarbeidere. Her er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelig kolleger i et arbeidsmiljø preget av våre verdier: Respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap.

Arbeidstid: 35,5 t/uke, turnus dag/kveld/helg.

Kvalifikasjoner

- Norsk autorisasjon som sykepleier.

- God kunnskap om bruk av digitale verktøy som GAT, Gerica og EQS.

- Dokumentert norskkompetanse tilsvarende Bergenstesten C1 under hele ansettelsen.

- Det er en fordel om du har erfaring med å jobbe på sykehjem.

- Gyldig politiattest (ikke eldre enn 3 mndr.) må fremlegges før tiltredelse. Det er arbeidssøkeren selv som må innhente politiattest jf. politiregisterloven §44. Politiattesten skal ikke legges frem ved søknadspapirene, men fremlegges før søker tiltrer.

- Gyldig arbeids- og oppholdstillatelse.

Personlige egenskaper

Som sykepleier:

  • Er du faglig engasjert og kunnskapsrik.
  • Har du gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Har du godt humør, ser muligheter og er løsningsorientert.
  • Har du god struktur, arbeide systematisk, ha pedagogiske evner og bidra til kompetanseheving blant ansatte i avdelingen.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • Kompetanseuvikling.
  • Utfordrende arbeidsoppgaver, høyt faglig nivå og gode kolleger.
  • Et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø.
  • Regelmessig helgearbeid (kan spesifiseres).
  • Gode lønns-, forsikrings-, og pensjonsforhold.
  • Varmtvannsbasseng som ansatte kan bruke til faste tider pr. uke.

Les mer om Oslo Pensjonsforsikring på www.opf.no

Les mer om Oslo-forsikring på www.oslo.kommune.no

Kun elektroniske søknader behandles.

Spørsmål om stillingen

  • Kontaktperson: Evangeline Antoinette Abellera Morales
  • Stillingstittel: Avd.leder
  • Telefon: 99 08 14 80

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å jobbe i en etat med viktige samfunnsoppgaver?

Sykehjemsetaten er Norges største drifter av langtidshjem og helsehus. Hvert år behandles 9000 pasienter av 10000 dyktige medarbeidere. Nå vil vi ha deg med på laget.

Vår visjon er å tilrettelegge for livsutfoldelse i trygge omgivelser. Hver dag teller på våre langtidshjem og hver time teller på våre helsehus. Vi skal sørge for at Oslos innbyggere med behov for heldøgns pleie, rehabilitering og omsorg mottar et best mulig tilbud. Vi arbeider kontinuerlig med økt kvalitet i tjenesten, fagutvikling og innovasjon, for å møte fremtidens behov.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold og våre medarbeidere skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn. Vaksinasjonsstatus mot sesonginfluensa og holdninger til vaksinering generelt vil kunne bli lagt vekt på i vurderingen av personlig egnethet

 Vi ser frem til å høre fra deg.

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).

Annonse
Annonse