fbpx Engasjerte sykepleiere se hit! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Engasjerte sykepleiere se hit!

Er du en engasjert og humørfylt sykepleier som ønsker seg en variert og spennende arbeidshverdag - da ser vi etter akkurat deg!

Eldreomsorgen i dag har et stort spenn av arbeidsområder, både faglige og praktiske. Sykdomsbildet til våre beboere er komplekst, og det er stort fokus på kvalitet og læring.

Nå er vi på utkikk etter flere sykepleiere - både erfarne og nyutdannede! Vi har flere faste stillinger ledig, på 73-100%, på somatiske avdelinger. De har to-delt turnus og jobb 3.hver helg.

Vi tar fortløpende vurderinger av innkomne søknader, og kaller inn til intervju.

Arbeidsoppgaver

  • Utøve direkte sykepleie til beboerne, i tråd med gjeldende krav til kvalitet
  • Kunne stå i det som oppstår, og stille spørsmål ved håndteringen som blir gjort, for å bidra til faglig utvikling
  • Jobbe i tverrfaglig team for å kvalitetssikre tjenesten til beboerne
  • Ivareta faglig oppfølging, blant annet medikamenthåndtering, legevisitt og dokumentasjon i Gerica
  • Ivareta rollen som tjenesteansvarlig sykepleier
  • Være en ressursperson som veileder, underviser og informerer
  • Ansvarshavende vakter og bakvakter må påberegnes

Kvalifikasjoner

  • Sykepleier med norsk autorisasjon
  • Norskspråklig kompetanse tilsvarende nivå C1, både skriftlig og muntlig
  • Ha god kunnskap om bruk av dokumentasjonsverktøy, f.eks. Gerica og EQS, og digitale arbeidsverktøy
  • Erfaring fra eldreomsorgen er en fordel, men oppfordrer også nyutdannede med interesse og engasjement for sykehjem til å søke

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er bevisst og reflektert i forhold til egen rolle, og som deler refleksjoner. Du har god innsikt i betydningen av personsentrert omsorg og miljøbehandling. Dette gjør at du har brukerorientering sentralt i arbeidet, og setter beboernes ønsker og behov i fokus.

Avdelingene og driften har best av at du er forbedrings- og løsningsorientert, med et ønske om kontinuerlig utvikling. Du er trygg og selvstendig, og kan stå stødig i en travel og variert arbeidsdag.

Er du nyutdannet med begrenset erfaring, ønsker vi å gi en tilpasset introduksjon med sikte på at du skal føle deg trygg, og vokse med ansvaret du får hos oss.

Uansett erfaring syntes du at velferdsteknologi er mer spennende og gøy enn du er skeptisk, og du veileder gjerne andre i det du selv kan. Din positive holdning og godt samarbeid vil bidra til et godt miljø på avdelingen, for både beboere og kollegaer.

Personlig egenskaper vektlegges.
 

Vi tilbyr

En spennende arbeidsplass med faglig utvikling i fokus. Det er tilrettelagt i alle avdelinger at man tidvis starter tidligere for konkret utviklingsarbeid. Vi har også et team med fagsykepleiere som veileder og underviser, ut i fra fokusområder og avdelingenes behov. Sykehjemmet har stort inntak av studenter og elever, med fokus på kvalitet i læring, og vi er på utkikk etter sykepleiere som er gode i veilederrollen.

Eldreomsorgen har et stort spenn i arbeidsoppgaver, og de medisinske utfordringene er mange og spennende. Du vil tilegne deg mye spesialkompetanse, og vi ønsker å bruke hverandre på tvers av huset.

Lønnsplassering etter ansiennitet, i lønnstrinn mellom 26-42. God pensjonsordning gjennom OPF, https://www.opf.no/, og som ansatt i Oslo kommune betaler arbeidsgiver hele pensjonspremien din etter nettolønnsordningen, dvs. at det ikke trekkes 2% av din brutto lønn til pensjonsinnskudd

 

Vi går en spennende tid i møte ved Bjølsenhjemmet, med overgang fra kommunal til privat/ideell drift i 2025. Vi trenger deg med på laget - det er nå du kan være med å forme fremtidens sykehjem og sørge for at våre beboere får leve sine liv videre i trygge og kjente omgivelser, selv om driftsformen endres.

 

Bjølsenhjemmet ligger fantastisk til ved Akerselva i bydel Sagene. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Bjølsenhjemmet er et lyst og trivelig sykehjem. Vi har 128 langtidsplasser hvor 80 av de er somatiske langtidsplasser, 16 plasser er skjermet enhet for demente og 32 plasser for beboere innen alderspsykiatri. De ulike avdelingene og fagområdene gjør oss til en utfordrende og spennende arbeidsplass.

Hos oss ser vi hver dag som en mulighet til å gi litt ekstra. Vi jobber aktivt med kvalitetsutvikling og pasientsikkerhet. Vi ser det som viktig at våre medarbeidere er opptatt av å bli kjent med hver enkelt beboers livshistorie og utfordringer, for så å kunne gi en individuell tilpasset omsorg. Vi er et innovativt sykehjem som ønsker å benytte velferdsteknologiske løsninger i vårt arbeid.

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å jobbe i en etat med viktige samfunnsoppgaver?

Sykehjemsetaten er Norges største drifter av langtidshjem og helsehus. Hvert år behandles 9000 pasienter av 10000 dyktige medarbeidere. Nå vil vi ha deg med på laget.

Vår visjon er å tilrettelegge for livsutfoldelse i trygge omgivelser. Hver dag teller på våre langtidshjem og hver time teller på våre helsehus. Vi skal sørge for at Oslos innbyggere med behov for heldøgns pleie, rehabilitering og omsorg mottar et best mulig tilbud. Vi arbeider kontinuerlig med økt kvalitet i tjenesten, fagutvikling og innovasjon, for å møte fremtidens behov.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold og våre medarbeidere skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn. Vaksinasjonsstatus mot sesonginfluensa og holdninger til vaksinering generelt vil kunne bli lagt vekt på i vurderingen av personlig egnethet

 Vi ser frem til å høre fra deg.

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste (Offentliglova §25).

Les mer om oss: www.sye.oslo.kommune.no

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson:Marit Susan Antonsen

Stillingstittel:Administrasjonssjef

Telefon: 23 43 37 11

Kontaktperson:Haben Tedros

Stillingstittel:Avdelingssykepleier

Telefon: 21 80 21 80

Annonse
Annonse