fbpx En sykepleier i salen Hopp til hovedinnhold

En sykepleier i salen

Bildet viser et kinopublikum sett bakfra.

Vi vil gjerne høre om den gangen du måtte trå til som sykepleier – utenom arbeidstid og -sted.

Var det deg som var «sykepleieren i salen» – den som hoppet elegant og selvsikkert opp på scenen da teaterstykkets hovedrolleinnehaver falt om?

Var det deg som så at den høylytte tenåringen på toget ikke trengte å lære seg folkeskikk, men hadde et alvorlig anfall?

Eller har du, kan hende gjentatte ganger, blitt halt motvillig inn i en krok for å se på mystiske utslett, høre på host eller kjenne på kuler, når din profesjon har blitt «avslørt» under et middagsselskap?

Vi vil høre din historie

Uansett: Dersom du har en sykepleierhistorie fra «virkeligheten», som du har lyst til å fortelle til våre lesere, vil vi gjerne høre fra deg.

Send i så fall en kort mail til redaksjonen@sykepleien.no om din opplevelse, så tar en journalist fra Sykepleien kontakt.

Stolt eller flau

Historien kan være inspirerende, imponerende, trist eller morsom. Det kan være en episode du er stolt av eller flau over – fra kjøpesenteret eller bussen, i familiens juleselskap eller på en øde strand i en fjerntliggende del av verden.

Vi i Sykepleien mistenker at mange av dere har slike erfaringer, og tror de kan være både lærerike, fascinerende, morsomme og rørende for andre å lese om.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse