fbpx Direkte fra Arendalsuka: Stor sykepleiermangel – svikter vi våre eldre? Hopp til hovedinnhold

Direkte fra Arendalsuka: Stor sykepleiermangel – svikter vi våre eldre?

Statssekretær Lisbeth Normann (H) deltar på NSF sin frokostdebatt torsdag morgen Foto: Regjeringen

Se direkte fra NSFs frokostdebatt på Strand Café i Arendal. Med blant andre statssekretær Lisbeth Normann (H), Hadia Tajik (Ap), forbundsleder i NSF, Eli Gunhild By og leder i KS, Gunn Marit Helgesen.

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.