fbpx Egenbehandling og psykisk velvære ved diabetes 1 Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Egenbehandling og psykisk velvære ved diabetes 1

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Psychological well-being, diabetes’ impact on daily life, and glycaemic control in adults with type 1 diabetes »

Type 1 diabetes medfører store krav til egenbehandling, og i sin avhandling undersøkte Strandberg sammenhenger mellom psykisk helse og velvære, diabetesrelaterte emosjonelle problemer og blodsukkerverdier.

  • Doktorand: Ragnhild Bjarkøy Strandberg
  • Disputerte: 26. februar 2016
  • Utgått fra: Institutt for global helse og samfunnsmedisin , Universitetet i Bergen

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.