fbpx Infeksjoner oppstått på sykehjem og sykehus Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Infeksjoner oppstått på sykehjem og sykehus

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Lessons learned from infection urveillance: Occurrence, risk factors and consequences of healthcare-associated infections in hospitals and long-term care facilities »

Infeksjoner som oppstår under opphold på sykehjem og sykehus er et stor problem med store konsekvenser, både for den enkelte og i form av samfunnskostnader. Koch har i sin avhandling sett på forekomst, risikofaktorer og konsekvenser av slike infeksjoner.

  • Doktorand: Anne Mette Koch
  • Disputerte: 28. januar 2016
  • Utgått fra: Klinisk institutt 2, Universitetet i Bergen

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.