fbpx Sammenheng og læring i sykepleierutdanningen Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Sammenheng og læring i sykepleier­utdanningen

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« 'I'II make a damn good nurse' - A Qualitative Study of Coherence and Learning in Nursing Education»

Jordal har i sin avhandling sett norske sykepleierstudenters erfaringer i møtet med utdanningen og hvordan de skaper sammenheng mellom de teoretiske og praktiske delene av utdanningen, og mellom utdanningens innhold og sine erfaringer fra livet som helhet.

  • Doktorand: Kristin Jordal
  • Disputerte: 26. mai
  • Utgått fra: Det medisinske fakultet, UIO

 

Se også

« Hvorfor vil folk egentlig bli sykepleiere?» - intervju med Kristin Jordal

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.