fbpx Akupunktur og diagnostisering i forbindelse med barnløshet Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Akupunktur og diagnostisering i forbindelse med barnløshet

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Acupuncture Diagnoses and Treatement Reccomendations for Infertile and Fertile Women»

Avhandlingen viser at det er store variasjoner i hvordan diagnoser innen Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) settes og hvilke behandlingsvalg som gjøres, i forbindelse med behandling av barnløshet hos kvinner.

  • Doktorand: Oddveig Birkeflet
  • Disputerte: 8. september 2016
  • Utgått fra: Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.