fbpx Kommunikasjon med unge kreftpasienter Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Kommunikasjon med unge kreftpasienter

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Communication about Emotional Concerns in Real-Time Medical Consultations with Adolescent and Young Adult Cancer Patients at the Time of Cancer Diagnosis »

Live Korsvold har i sin avhandling sett på hvordan unge kreftpasienter utrykker bekymringene sine og hvordan helsepersonell svarer. Studien viser ulike utfordringer ved slik kommunikasjon, som er kjennetegnet av mye usikkerhet om hva som venter.

  • Doktorand: Live Korsvold
  • Disputas: 16. november
  • Utgått fra: Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.