fbpx Traumer etter prematur fødsel Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Traumer etter prematur fødsel

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Mothers’ trauma reactions following preterm birth »

I sin avhandling har Aud R. Misund og medarbeidere undersøkt psykologiske reaksjoner hos mødre som har født for tidlig og dessuten hvordan ulike forhold knyttet til en for tidlig fødsel kan påvirke det tidlige mor-barn forholdet.

  • Doktorand: Aud Ragnhild Misund
  • Disputas: 13. april 2016
  • Utgått fra: Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.