fbpx Barns utvikling fra null til to år Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Barns utvikling fra null til to år

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< A longitudinal study of infant’s development from zero to two years – Pathways, predictors and prevalence of suspected developmental delays >>

I denne avhandlingen har helsesøster Valla og hennes kollegae undersøkt utviklingsforsinkelser, typiske utviklingsveier og  sentrale prediktorer i et populasjonsbasert utvalg barn ved ni helsestasjoner i Norge.

  • Doktorand: Lisbeth Valla
  • Disputas: 19. mai
  • Utgått fra: Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

Kommenter artikkel
OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.