fbpx Miljøterapeuters samarbeid om måltider ved alvorlige spiseforstyrrelser Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Miljøterapeuters samarbeid om måltider ved alvorlige spiseforstyrrelser

Dette er en presentasjon av en doktorgrad. Hvis du vil lese selve avhandlingen, må du ta kontakt med doktoranden eller utdanningsinstitusjonen.

<< Collaborative interactions in milieu therapeutic teams – meal support on inpatient eating disorder units >>

På en døgnavdeling som behandler personer med alvorlige spiseforstyrrelser, har Trine Wiig Hage studert interaksjon og samarbeid hos miljøterapeuter i forbindelse med måltider. Avhandlingen bygger på analyse av videoopptak av måltider og dybdeintervjuer av miljøpersonalet.

  • Doktorand: Trine Wiig Hage
  • Disputas: 22. september
  • Utgått fra: Universitetet i Oslo
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.