fbpx Helsepersonells oppfatning av pasientsikkerhetskulturen Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Helsepersonells oppfatning av pasient­sikkerhets­kulturen

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

<< Patient safety culture in a Norwegian Hospital Trust. The associations with structural changes and organisational and individual factors >>

Sykepleier og universitetslektor Anne Vifladt har blant annet sett på helsepersonells oppfatning av kulturen for å rapportere og gi tilbakemeldinger om uønskede hendelser. Hun har også sammenlignet sykepleiernes oppfatning av pasientsikkerhetskultur i omorganiserte og ikke omorganiserte intensivenheter.

  • Doktorand: Anne Vifladt
  • Disputas: 18. april 2018
  • Utgått fra: NTNU
Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.