fbpx Intensivsykepleier blir ny direktør på Stord sjukehus Hopp til hovedinnhold

Intensivsykepleier blir ny direktør på Stord sjukehus

Intensivsykepleieren Sunniva Austlid gleder seg til å ta over jobben som klinikkdirektør for somatikken på Stord sjukehus.

43-åringen fra Tromsø har tidligere jobbet ved blant annet Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). Austlid er utdannet intensivsykepleier og har en master i sykepleie, klinisk forskning og fagutvikling. Hun har i tillegg lederutdanning fra UNN Tromsø og Helse Vest.

– For meg er det viktig at Stord sykehus er en god arbeidsplass for medarbeiderne, og at vi har høy kvalitet på pasientbehandlingen, sier hun i et intervju på Helse Fonnas hjemmesider.

Austlid blir nå en del av toppledersjiktet ved sykehuset og får ansvaret for rundt 500 ansatte ved sykehusets somatiske avdelinger.

Austlid og mannen, som også jobber på sykehuset, flyttet til Stord i 2020. Familien hennes er opprinnelig fra Sunnhordland, og hun tok sykepleierutdanningen der.

– Jeg har stor tro på at Sunniva blir en synlig og trygg klinikkdirektør som er opptatt av å utvikle og skape resultater i samarbeid med andre, sier administrerende direktør Anders Hovland i Helse Fonna.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse