fbpx Faktahefte om HPV-vaksine til helsepersonell Hopp til hovedinnhold

Faktahefte om HPV-vaksine til helsepersonell

Lurer du som helsesøster på hva du skal fortelle foreldre og barn om den kommende HPV-vaksinen? Nå finnes det et faktahefte for helsepersonell du kan lese.

Folkehelseinstituttet har i tillegg til informasjonsheftet vi skrev om i går, også utarbeidet et faktahefte om HPV, livmorhalskreft og HPV-vaksine. Det er skrevet med tanke på helsepersonell, men kan også være nyttig for foreldre og andre med behov for mer informasjon.

Foreløpig foreligger faktaheftet kun elektronisk, men trykket versjon er under produksjon. Det trykte faktaheftet vil snart sendes ut i flere eksemplarer til landets ledende helsesøstre og kommuneleger.

Pdf-versjon av heftet kan leses til høyre under "dokumenter".

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.