fbpx Hva mener du? Hopp til hovedinnhold

Hva mener du?

Synes du sykepleien.no er et bra nettsted?

Redaktør Barth Tholens vil at sykepleien.no skal være en nyttig nettside. Leserne skal finne både fagartikler og helsenyheter som engasjerer og skaper debatt.


Vil vite hva du mener

- Vi kan alltid bli bedre på det vi gjør. Gode råd og tips fra leserne om hva de mener sykepleien.no mangler eller hva som skal til for at de bruker nettsiden hyppigere, mottas med takk, sier Tholens.

 

Vil ha høyere temperatur

Redaktøren er spesielt interessert i hva som skal til for å få lokke sykepleierne til interessante og rødglødende debatt.

- Sykepleierne har anledning til å si sin mening om saker de er opptatt av på nettsiden. Derfor skulle jeg ønske at flere tok til orde. Jeg vil vite mer om hva som skal få akkurat deg til bruke sykepleien.no mer aktivt. Hva savner du på siden? hva er bra? hva er dårlig? Redaksjonen kan ha mange meninger om dette, men for at din stemme skal blir hørt, er det viktig at du sier hva du mener, sier Tholens.


Tips oss

Skriv dine tips i kommentarfeltet, eller send en mail til kari.anne.dolonen@sykepleien.no eller barth.tholens@sykepleien.no

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse