fbpx 12. mai landet rundt Hopp til hovedinnhold

12. mai landet rundt

I anledning den internasjonale sykepleierdagen 12. mai inviterer Norsk Sykepleierforbunds fylkeskontorer medlemmene til en rekke arrangement. Her finner du mer om markeringene i forbindelse med Florence Nightingale sin fødselsdag 12. mai.

 

Akershus

Dagen blir markert med en rekke foredrag med fokus på tverrfaglig samarbeid og samhandling. Det hele skjer i Auditoriet ved Akershus universitetssykehus fra kl 09.00.

Detaljert program finner du HER.

 

Aust-Agder

På den internasjonale sykepleierdagen ønsker NSF Aust-Agder velkommen til fagkafè fra kl 16.00 i NSFs lokaler i jernbanestasjonen Arendal. Universitetslektor Jan Gunnar Dale vil holde foredrag om tema "Kunnskapsbasert praksis - hvordan tilegne seg og anvende i praksis?"

 

Buskerud

NSF Buskerud inviterer til arrangement på Union i Drammen. Dørene åpnes kl 18.00 og programmet er både faglig og festlig. Marie Aakre som er leder av Rådet for sykepleieretikk kommer og sykehusrevyen kommer + mye mer.

Detaljert program finner du HER.

 

Finnmark

I Alta blir dagen markert med en spennende fagdag med blant annet foredrag av filosof Anne Rose Røsbak. Arrangementet finner sted på Rica Hotel Alta fra kl 09.30.

 

Møre og Romsdal

Her blir det markering på Høgskolen i Ålesund med diverse foredrag, kulturelle innslag og utdeling av prisen "Årets sykepleier i Møre og Romsdal". Arrangementet starter kl 1030.

Detaljert program HER.

 

Nordland

NSF Nordland arrangerer gratis fagdag for alle medlemmer i Nordland på Radisson Blu Hotel i Bodø. Fagdagen starter kl 10.00 med utdeling av "Årets sykepleier i Nordland" og fortsetter med foredrag av seniorforsker Helle Hedegaard Hein ved Handelshøjskolen i København. Tema er "Erketypene i helsetjenesten og utfordringene ved å lede disse".

Detaljert program HER.

 

Oslo

Oslo universitetssykehus arrangerer også i år symposium for sykepleieforskning og fagutvikling i forbindelse med den internasjonale Sykepleierdagen 12. mai.

Arrangementet starter kl 09.00 og finner sted i Store auditorium på Rikshospitalet, Oslo universitetssykehus.  NSF Oslo vil dele ute prisen "Årets sykepleier" og "Årets sykepleieleder" 2011 på dette arrangementet.

Detaljert program HER.

 

Rogaland

NSF Rogaland inviterer til åpent hus på fylkeskontoret. Her kan medlemmene bli møte de ansatte i NSF Rogaland, presentasjon av fylkeskontorets arbeid og presentasjon av faggruppene. "Årets sykepleier i Rogaland" får sin pris, utdeling av hedersnåler i gull og KLP vil informere om den nye pensjonsreformen.

Detaljert program HER.

 

Sogn og Fjordane

Dagen blir markert med en fagdag i samarbeid med Høgskolen i Sogn og Fjordane. I tillegg til foredrag vil også statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Robin Kåss delta. Arrangementet finner sted i Høgskulens bygg på Vie i Førde og starter kl 10.00.

Detaljert program HER.

 

Sør-Trøndelag

I samarbeid med Høgskolen i Sør-Trøndelag inviterer NSF Sør-Trøndelag til fagseminar. Fagseminaret starter kl 09.00 og finner sted på Øya Helsehus. Det blir en rekke foredrag, og regissør Håvard Busthus vil snakke om "Sykepleiere i helsefabrikken- sykepleiere sett utenfra".

Detaljert program HER.

 

Telemark/Vestfold

NSF Telemark og NSF Vestfold inviterer til felles fagdag på Sykehuset i Vestfold, Tønsberg, fra kl 09.00. Tema er Kvalitet i helsetjenesten. Blant annet vil Magnet - et kvalitetssystem for sykepleiere bli presentert.

Det er også åpent hus på NSFs fylkeskontor i Telemark fra kl 09.00 til 15.00.

Detaljert program HER.

 

Troms

NSF Troms inviterer til gratis fagseminar under tittelen "Fra stress uten kontroll - til stress med kontroll".  Seminaret gjennomføres i Tromsø med overføring til flere studio i Troms fra kl 11.00.

Detaljert program HER.

 

Østfold

I Østfold markeres dagen med årets lederkonferanse, som på Quality Hotel & Resort ved E6 i Sarpsborg. Arrangementet starter kl 09.00. Tema er samhandling, sykepleie og etikk.

Detaljer program HER.  

 

 

 

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse