fbpx Topptur med Trappeløpet: 190 trappetrinn for en god sak Hopp til hovedinnhold

Topptur med Trappeløpet: 190 trappetrinn for en god sak

NSF og Kreftforeningen inviterer til topptur på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. 

I dag, 11. mai, strømmer folk inn på Clarion hotell The Edge. De skal ikke nødvendigvis overnatte, men delta i det store trappeløpet til inntekt for kreftsaken.

Topptur

Trappeløpet er en tradisjon kun avbrutt av pandemien. Alle som vil støtte saken kan ta turen frem til klokka 17 i ettermiddag. Gjør deg klar for en topptur opp 190 trappetrinn til 12. etasje. Nyt utsikten 43 meter over havet.

– Vi tenker at NSF og Kreftforeningen på mange måter jobber for samme sak. Mange av våre medlemmer gir hjelp og støtte til de som blir berørt av kreftsykdom. Sammen jobber vi for å skape en god helsetjeneste for alle uansett hvor de bor, sier nestleder i NSF Finnmark, Mari-Ann Benonisen.

Mangler kreftkoordinatorer

En konkret sak NSF og Kreftforeningen samarbeider om, er å få kreftkoordinator i kommunene.

– I Troms og Finnmark har kun 13 av våre 39 kommuner kreftkoordinator, sier Benonisen.

Ifølge en pressemelding på Kreftforeningens nettside, bidrar flere bedrifter med til sammen 40 kroner for hver gang noen tar trappa opp i 12. etasje. Pengene vil gå uavkortet til aktiviteter for kreftrammede på Vardesenteret i Tromsø.

– Godt samarbeid

Pasient- og brukerorganisasjoner får stadig større innflytelse ved at brukerperspektiver løftes frem i flere sammenhenger.

– NSF ønsker et godt samarbeid og vi i Troms og Finnmark prøver å etablere samarbeid med flere organisasjoner, deriblant Kreftforeningen. Ved godt samarbeid kan vi synliggjøre behovet for sykepleiekompetansen og være med å styrke pasient – og pårørendeperspektivet, sier Mari-Ann Benonisen.

Fakta
Arrangør og støttespillere

Kreftforeningen arrangerer Trappeløpet.

Norsk Sykepleierforbund, Clarion Hotel The Edge, iTromso, Pellerin AS, Aspelin Ramm, Ishavskraft, Quality hotell Saga, Hertz og Sparebank1 Nord-Norge, er deltakere og støttespillere.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse