fbpx Går av som administrerende direktør ved St. Olavs hospital Hopp til hovedinnhold

Grethe Aasved går av som administrerende direktør ved St. Olavs hospital

– Det har vært svært utfordrende å stå i denne situasjonen over tid, sier Aasved. Pasientsikkerheten, ansattes arbeidsforhold og innføringen av Helseplattformen har krevd mye av hennes tid. 

Administrerende direktør Grethe Aasved ved St. Olavs hospital går av med pensjon ved utgangen av 2024. Hun fratrer stillingen i løpet av første halvår.

– Mitt lederskap har, i en meget kompleks styringsstruktur, vært preget av to samfunnsoppdrag som har vært krevende å forene; mitt ansvar for pasientsikkerheten, noe som inkluderer ansattes arbeidsforhold, og oppdraget om å innføre Helseplattformen. Det har vært svært utfordrende å stå i denne situasjonen over tid, sier hun i en pressemelding.

Samtidig som hun informerte styret om sin avgjørelse om å gå av, ga hun også en redegjørelse om situasjonen som leder i forbindelse med innføringen av den omstridte Helseplattformen.

Styret tok redegjørelsen til etterretning og valgte å utlyse stillingen umiddelbart.

– Grethe Aasved gjør en betydelig innsats for St. Olavs hospital, og vi legger nå til rette for en god overgang til en ny administrerende direktør sier styreleder Ola H. Strand ved sykehuset.

Aasved vil etter fratredelsen stå til disposisjon for den nye administrerende direktøren.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse