fbpx Equinor-sjefen om helikopterulykken: – Den omkomne var sykepleier på jobb for å ivareta andre Hopp til hovedinnhold

Equinor-sjefen om helikopterulykken: – Den omkomne var sykepleier på jobb for å ivareta andre

En kvinne i 60-årene døde i helikopterulykken utenfor Sotra onsdag kveld. Hun var sykepleier og ansatt i Equinor, opplyser konsernsjefen i selskapet i dag, 29. februar.

– Vi har nå fått bekreftet at den omkomne er en av våre egne kolleger, ansatt hos Equinor.

– Den omkomne var sykepleier på jobb for å ivareta andre. Vi har mistet en kjær kollega og dyktig medarbeider, sier Equinor-sjef Anders Opedal til NTB.

De fem andre som ble skadd i ulykken, er ansatt i Bristow.

I alt var seks personer om bord i helikopteret som styrtet i sjøen. Alle ble hentet opp av vannet og brakt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen onsdag kveld.

Klokken halv ett natt til torsdag meldte politiet at en person er omkommet. En person er lettere skadd, og for de øvrige fire melder politiet at skadegraden er «varierende», uten å gå nærmere inn på dette.

Helikopteret tilhørte selskapet Bristow Norge og var på et treningsoppdrag for Equinor da ulykken skjedde. Det havarerte rundt seks kilometer vest for Algerøyna i Øygarden kommune utenfor Bergen.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse