fbpx Helseerfaringer hos eldre pakistanske kvinner i Norge Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Helseerfaringer hos eldre pakistanske kvinner i Norge

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Migrasjon og helse – En etnografisk studie av eldre pakistanske kvinner i det norske samfunnet »

Beate Lie Sverre har utforsket sammenhenger mellom eldre pakistanske kvinners erfaringer med migrasjon, livet som migranter i det norske samfunnet og deres helse. Hun har sett på kroppslige og mentale smerter knyttet til deres livssituasjon.

  • Doktorand: Beate Lie Sverre
  • Disputerer: 20. mai 2016
  • Utgått fra: Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.