fbpx Kvaliteten på henvisninger fra fastlege til psykisk helsevern Hopp til hovedinnhold

Kvaliteten på henvisninger fra fastlege til psykisk helsevern

« Bridging the Gap between Primary Care and Specialized Mental Health Care - A mixed method study of the quality of referral information and the referral letters’ potential impact on quality of care»

Sykepleier Miriam Hartveit har i sin doktorgradsavhandling studert hvorvidt henvisninger fra fastleger inneholder nødvendig informasjon for at pasientene skal få den helsetjenesten de trenger når de trenger den. Hun har også sett på konsekvensene av mangelfulle henvisninger i den kritiske overgangen mellom primær- og spesialisthelsetjenesten, og presenterer i sin avhandling en systematisk utviklet standard for hvilken informasjon henvisning til spesialisert psykisk helsevern bør inneholde.

  • Doktorand: Miriam Hartveit
  • Disputerte: 22. juni 2016
  • Utgått fra: Universitetet i Bergen

0 Kommentarer

Annonse
Annonse