fbpx Trådløs monitorering av kritisk syke Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Trådløs monitorering av kritisk syke

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Feasibility of short-range Wireless monitoring in critical care environments»

Tilstanden til kritisk syke pasienter overvåkes med hjelp av medisinske sensorer, som frem til i dag har basert seg på dataoverføring via kablede nettverk. Sykepleier og forsker Karl Øyri har undersøkt om data fra avanserte pasientmonitoreringssystemer i stedet kan overføres med trådløs kortholdsradioteknologier som Bluetooth, ZigBee og Wi-Fi, uten tap av data.

  • Doktorand: Karl Øyri
  • Disputerte: 16. september 2015
  • Utgått fra: Institutt for klinisk medisin, Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.