fbpx Eldres medvirkning ved utskriving fra sykehus Hopp til hovedinnhold

Doktorgrad Eldres medvirkning ved utskriving fra sykehus

Dette er presentasjon av en doktoravhandling. Kontakt doktoranden for mer informasjon.

« Patient participation in transitional care of older patients»

Dyrstad har i sin avhandling blant annet sett på eldre pasienters medvirkning i forbindelse med sykehusinnleggelse og utskrivelse. Hun fant at pasientene opplevde å få utilstrekkelig informasjon om behandling og pleie og ikke ble tatt med i avgjørelser. De opplevde videre at det var travelt på sykehuset og at de ble utskrevet for tidlig.

  • Doktorand: Dagrunn Nåden Dyrstad
  • Disputerte: 27. oktober 2016
  • Utgått fra: Universitetet i Stavanger

 

Les også:

Skriv ny kommentar

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.